8 Μαγαζιά που θα σε οδηγήσουν στο Περιστέρι

Μέρη που αγαπάμε δυτικά της Αθήνας και πρέπει να ανακαλύψεις και εσύ αμέσως!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
8 Μαγαζιά που θα σε οδηγήσουν στο Περιστέρι
@godmamasyard / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι συμφωνούν ότι όλες οι γειτονιές της Αθήνας τα τελευταία χρόνια έχουν αρκετά διαμαντάκια της εστίασης. Από το βορρά μέχρι το νότο η Αθήνα είναι γεμάτη μαγαζιά που ικανοποιούν όλα τα γούστα! Κουζίνες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, παραδοσιακά ελληνικά εστιατόρια, καφετέριες με καταπληκτικές ινσταγκραμικές γωνιές και αυλές που γεμίζουν με γέλια και ήχους από τσουγκρίσματα! 

Μια από τις περιοχές που αγαπάμε να πηγαίνουμε είναι και το Περιστέρι. Το μετρό εξυπηρετεί να φτάσεις πολύ γρήγορα στην Αιμιλίου Βεάκη και να χαθείς στα δεκάδες όμορφα στέκια που έχει εκεί. Διαλέξαμε 8 αγαπημένα μας μαγαζιά στο Περιστέρι που αξίζει να βρεθείς και εσύ και τα κάναμε μια λίστα παρακάτω (που πρέπει να αποθηκεύσεις). 

Terrazzini

Ξεκινάμε με αυτήν εδώ την ταράτσα που μπορεί να σου προσφέρει απεριόριστα ιταλικά vibes, καταπληκτική πίτσα και ευρηματικά κοκτέιλ! O πολύ όμορφος χώρος του φτιάχτηκε με μεράκι και είναι ένα παλιό κτίριο του 1977 είναι το σημείο συνάντησης όλων όσων αγαπούν την αυθεντική ιταλική κουζίνα! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαδύτου 29, Περιστέρι 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐓𝐞𝐫𝐫𝐚𝐳𝐳𝐢𝐧𝐢 (@terrazzini_)


Godmama's Yard 

Μια όμορφη χρωματιστή αυλή σε περιμένει στο Περιστέρι και δεν είναι άλλη από την αυλή της γιαγιάς! Εδώ θα έρθεις για το θεϊκό brunch και τις αμέτρητες επιλογές σε  cocktails και ποτά! Εννοείται πρέπει να τα συνδυάσεις μαζί με all time classic burger ή πίτσες με λεπτή πεντανόστιμη ζύμη. 

Βασ. Αλεξάνδρου 98, Περιστέρι 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Godmama’s Yard (@godmamasyard)


Mind the Cup

Ανοιχτά από το πρωί για να πιεις τον καφέ σου κάτω από τον πλάτανο που χαρίζει απλόχερα τη σκιά του, μέχρι το βράδυ που η μουσική παίζει πιο δυνατά και μπορείς να απολαύσεις παγωμένα ποτά και κοκτέιλ! Το Mind The Cup είναι από τα πιο παλιά μαγαζιά στην Αιμιλίου Βεάκη και θα συνεχίσει να είναι για αρκετά χρόνια ακόμα. Η εξυπηρέτηση και οι αλλαγές που κάνουν κατά καιρούς -προς το καλύτερο- είναι κάτι που μαρτυρούν το μέλλον του μαγαζιού! 

Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mind The Cup® (@mindthecup.co)


Base Grill

Οσοι έχουν βρεθεί μια φορά στο Base Grill καταλαβαίνουν γιατί και αυτό το μαγαζί είναι στη λίστα μας! Premium καλοψημένα κρεατικά σε μερίδες που τους χορταίνουν όλους και κρασιά από όλους τους αμπελώνες της Ελλάδας (και όχι μόνο). Το Base Grill είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι που μοσχομυρίζει καλά ψημένο κρέας με μπαχαρικά από την Ελλάδα! 

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basegrill Athens (@basegrillathens)


Butcher's Burger & Steak House 

Είναι πολλά τα μέρη που μπορείς να φας burger στο Περιστέρι, όμως αυτό εδώ πρέπει να είναι από τα πρώτα που θα δοκιμάσεις, αν βρεθείς εκεί. Τεράστιες μερίδες που σίγουρα δεν είναι για ένα άτομο και ένας κατάλογος που θα κάνει να τα λιγουρευτείς όλα! Εμείς πάντως κάθε φορά που πάμε εκεί, τρώμε το burger του χασάπη! 

Αιμιλίου Βεάκη 41, Περιστέρι 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Butcher's Burger & Steak House (@butchers_burger_steak_house)

Trick or Treat

Ωραία όλα αυτά τα μαγαζιά με τις ιδιαίτερες κουζίνες και τα κρεατικά αλλά σίγουρα θα χρειαστείς και κάτι γλυκό! Όταν θα συμβεί αυτό, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Trick or Treat. Γλυκάρες που μοιάζουν να βγήκαν από κάποιο παραμύθι και ένας χώρος που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Δε θα χρειαστείς τίποτα άλλο και είμαστε σίγουροι για αυτό! 

 Δελφών 8, Περιστέρι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trick Or Treat (@_trick__or__treat)


La casa azul

Μεξικάνικα στοιχεία και λεπτομέρειες σε όλο το χώρο του μαγαζιού! Εδώ άνετα θα ζούσε η Φρίντα ή ίσως να ήταν το σπίτι μιας ευτυχισμένης οικογένειας στη Λατινική Αμερική. Όπως και να χει, το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένας ακόμα σημαντικός λόγος για να πας μέχρι το Περιστέρι! Θα το καταλάβεις με το που πατήσεις το πόδι σου εκεί! 

 Θηβών 143, Περιστέρι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • LA CASA AZUL • (@_la_casa_azul_)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
15 / position1: 389 / position2: 1058
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb