ENTERTAINMENT

Θλίψη στη Βρετανία για το χαμό της Sarah Harding: Η μουσική της καριέρα και η επιτυχία της

Η πανέμορφη Sarah Harding πάλευε για χρόνια με τον καρκίνο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Θλίψη στη Βρετανία για το χαμό της Sarah Harding: Η μουσική της καριέρα και η επιτυχία της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέθανε η 39χρονη ηθοποιός και πρώην τραγουδίστρια των «Girls Aloud», Sarah Harding, η οποία, τους τελευταίους μήνες, είχε προσβληθεί από καρκίνο του στήθους.

Διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία, σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Η μητέρα της επιβεβαίωσε, την Κυριακή, τα δυσάρεστα νέα στο Instagram της Sarah.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από ένα χρόνο, η ίδια είχε αποκαλύψει ότι κάνει χημειοθεραπείες, μετά από μαστεκτομή, ενώ τη φροντίδα της είχε αναλάβει η μητέρα της. Η όμορφη σταρ είχε θελήσει, τότε, θέλησε να μοιραστεί τη δύσκολη μάχη που έδινε, γράφοντας ένα βιβλίο με τίτλο «Hear Me Out».

Γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1981 στο Άσκοτ του Berkshire. Μεγάλωσε με δύο ετεροθαλή αδέλφια και μετακόμισε στο Stockport όταν ήταν 14. Σπούδασε Αισθητική και στη συνέχεια, εργάστηκε στο The Grand Central Leisure Park στο Stockport, ως σερβιτόρα στην Pizza Hut,ως οδηγός βαν, εισπράκτορας και τηλεφωνήτρια. Ώσπου, αποφάσισε να περάσει από οντισιόν για βρετανικές εκπομπές αναζήτησης ταλέντων. Έτσι βρέθηκε στο Popstars.

Κι από εκεί ξεκίνησε μια άλλη ζωή. Συστάθηκε, μαζί με εκείνη, ένα από τα πιο πετυχημένα γκρουπ της Βρετανίας, οι Girls Aloud.

Eκτός από τα βραβεία Guinness που κατέκτησαν, οι Girls Aloud είχαν ένα σωρό λόγους για να είναι περήφανες για όσα κατάφεραν - Το συγκρότημα κατάφερε να γίνει το πιο πετυχημένο γυναικείο γκρουπ με τις περισσότερες πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου του 21ου αιώνα, με πάνω από 4,3 εκατομμύρια πωλήσεις singles και 4 εκατομμύρια άλμπουμ που πωλήθηκαν μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για δέκα χρόνια μεσουρανούσαν στα charts.

O θάνατος της Sarah συγκλόνισε τις υπόλοιπες τραγουδίστριες του γκρουπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 330 / position2: 530
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb