ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ζώδια του μήνα: Σεπτέμβριος
Olya Kobruseva

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει τον επόμενο μήνα;

Κριός

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας με το άλλο σας μισό, ή τους φίλους σας. Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε και όπως ελπίζατε στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. 

Ταύρος

Έχετε επικεντρωθεί στην οργάνωση. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Κατα τ'άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη..

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε τελικά έτοιμοι να βγείτε και να παίξετε το παιχνίδι των ανθρώπων, να εμπλακείτε συναισθηματικά, να ρισκάρετε! Να θυμάστε πως οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ.

Καρκίνος

Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. Αρπάξτε όλα τα DVD σας, δείτε τα πάντα στο Netflix και την αγαπημένη σας κουβέρτα, επειδή πρόκειται να περάσετε πολύ χρόνο στο σπίτι, θέλετε πραγματικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.  

Λέων

Αυτό το μήνα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της δουλειάς, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.  

Παρθένος

 Υπάρχουν πολλά στο μυαλό σας, αλλά η ερώτηση είναι, είστε έτοιμοι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά! Η ερωτική σας ζωή γίνεται ακόμη πιο έντονη και απαιτεί από σας να αφιερώσετε ακόμη περισσότερο χρόνο θυσιάζοντας έτσι κομμάτι της επαγγελματικής σας ζωής. 

Ζυγός

Αυτοβελτίωση, συγκέντρωση και ζεν. Αυτό χρειάζεστε, αφού πρώτα συμμαζέψετε το σπίτι, τη δουλειά σας, το μυαλό σας. Χρειάζεται να βρείτε το κέντρο σας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μια εποχή γεμάτη γνωριμίες, συναντήσεις, σημαντικές συνομιλίες.

Σκορπιός

Το μυαλό σας στη δουλειά! Αρχίστε να επεξεργάζεστε τις αντιρρήσεις σας στη δουλειά από νωρίς, πριν η επικοινωνία γίνει δύστροπη όσο περνά ο μήνας Κάθε πρόθεση επίλυσης των διαφορών, απαιτεί έμφαση στο να ακούτε τους άλλους και να κατανοείτε το στόχο και το αποτέλεσμα.

Toξότης

Στα επαγγελματικά ίσως προκύψουν νέες προτάσεις που καλό είναι να τις σκεφτείτε χωρίς ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σας φορτώσουν με επιπλέον δουλειά χωρίς ανάλογη ανταμοιβή.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις! Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται, απλά με πολύ αργά βήματα. Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα...

Υδροχόος

Υπάρχει κάτι πολύ θετικό με σάς - θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να ελιχθείτε στις καταστάσεις και θα τα πηγαίνετε καλά σχεδόν με οποιονδήποτε. Ο μήνας κυλήσει με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως, οπότε μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε.

Ιχθείς

Μπορείτε να οργανώσετε μαζί με την παρέα σας ένα ταξιδάκι το οποίο θα συσφίξει τις σχέσεις σας και θα σας γεμίσει ενέργεια και χαρά. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 70 / position2: 642
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb