ΜΟΔΑ

Ο λόγος που η πριγκίπισσα Dianna δε φόρεσε ποτέ της Chanel

Δε φαντάζεσαι γιατί απαρνήθηκε τα ρούχα του γνωρτού οίκου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ο λόγος που η πριγκίπισσα Dianna δε φόρεσε ποτέ της Chanel
Photo via Radar.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πριγκίπισσα Dianna είναι ένα είδωλο της μόδας και σίγουρα θα παραμείνει έτσι, καθώς οι εμφανίσεις της έγραψαν ιστορία και φημίζονται για το style και την λεπτότητα τους. Μάλιστα, η μόδα για την ίδια ήταν και ένας τρόπος έκφρασης, ειδικά τα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Κάρολο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπέροχη εμφάνιση που έκανε με το μίνι μαύρο φόρεμα της Christina Stambolian, όπου μάγεψε τους πάντες και έκαναν τα πρωτοσέλιδα του Τύπου να πάρουν φωτιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

Υπήρχε όμως ένας οίκος μόδας του οποίου τα ρούχα σταμάτησε να φορά η Dianna μετά το διαζύγιο της από τον πρίγκηπα. Ο λόγος για τον οίκο Chanel, που όμως δεν ευθυνόταν ο ίδιος για αυτή την επιλογή, αλλά το λογότυπο του.

Η ίδια, αποκάλυψε το 1996 τον λόγο που αρνήθηκε να φορέσει τα παπούτσια της Chanel με τα διπλά C και ο οποίος ήταν επειδή της θύμιζαν τα αρχικά των ονομάτων Charles και Camilla.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή που τα είχε δημιουργήσει, Jayson Brundson, η εξομολόγηση αυτή έγινε ακριβώς μετά τον χωρισμό της, ενώ τα παπούτσια είχαν χρυσά C επάνω τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2619 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb