Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τι έφερε το χτεσινό Blue Moon στα ζώδια

Η μπλε πανσέληνος που ανακάτεψε την τράπουλα στο ζωδιακό χάρτη

AstroGirl
Δημοσίευση ΑΥΓ 23, 2021

Τι έφερε το χτεσινό Blue Moon στα ζώδια

Το Blue Moon του καλοκαιριού του 2021 τυχαίνει να έχει μεγάλη σημασία για τα ζώδια.

Αυτό συμβαίνει επειδή η μπλε πανσέληνος στις 22 Αυγούστου είναι αστρολογική και όχι ημερολογιακή, κάτι που αποτελεί σημαντική διάκριση την οποία κάνουν οι αστρολόγοι.

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο μπλε φεγγάρι αν τυχαίνει να είστε λάτρης της αστρολογίας. Τα περισσότερα μπλε φεγγάρια δεν επηρεάζουν την πνευματικότητα της αστρολογίας, αλλά το συγκεκριμένο είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. 

Ενώ ένα ημερολογιακά μπλε φεγγάρι συμβαίνει όταν πραγματοποιείται μια δεύτερη πανσέληνος σε έναν ημερολογιακό μήνα, αλλά ένα αστρολογικό ή εποχικό μπλε φεγγάρι είναι αυτό που συμβαίνει για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια ενός ηλιακού μήνα, που είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία ο ήλιος περνά μέσα από ένα συγκεκριμένο ζώδιο.

Ένα αστρολογικό μπλε φεγγάρι ενισχύει την επίδραση που έχει η αντίστοιχη ζωδιακή φάση στο σύμπαν.

Για παράδειγμα, το μπλε φεγγάρι στις 22 Αυγούστου θα υπερβάλει τα χαρακτηριστικά του Λέοντα, το φωτιά της δημιουργικότητας, του πάθους και του δράματος, χάρη στο γεγονός ότι ο ήλιος θα είναι στον Λέοντα ενώ πραγματοποιείται αυτή η πανσέληνος.

Θυμηθείτε - η πανσέληνος λαμβάνει πάντα χώρα όταν ο ήλιος και η σελήνη σχηματίζουν άμεση αντίθεση στον ουρανό.

Ένα αστρολογικό Blue Moon μεγεθύνει επίσης την ενέργεια από οποιοδήποτε ζώδιο περνάει το φεγγάρι όταν λαμβάνει χώρα, το οποίο, στις 22 Αυγούστου, θα είναι ο Υδροχόος. Δεδομένου ότι η πανσέληνος συμβολίζει την κορύφωση, την ολοκλήρωση και την καρποφορία, ένα μπλε φεγγάρι στον Υδροχόο θα είναι αυτό που θα γεμίσει τον εσωτερικό σας κόσμο με την επιθυμία για ατομικότητα και εξέγερση, καθώς και μια ανησυχία για τον κόσμο γενικότερα. Αυτό το μπλε φεγγάρι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές ισχυρές αλλαγές και αποκαλύψεις στη ζωή σας, οπότε μείνετε συντονισμένοι...

Το επόμενο ημερολογιακό μπλε φεγγάρι δεν θα συμβεί μέχρι τις 30 Αυγούστου 2023, αλλά όταν συμβεί αυτό, θα είναι μια μαγική νύχτα!

Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb