Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Οι αλλαγές που θα φέρει ο Ανάδρομος Ουρανός στα ζώδια

Με ανάδρομο Ουρανό, οι μέρες που ακολουθούν θα είναι κάπως έτσι

AstroGirl
Δημοσίευση ΑΥΓ 19, 2021

Οι αλλαγές που θα φέρει ο Ανάδρομος Ουρανός στα ζώδια
Φωτογραφία από τον χρήστη Cleyton Ewerton στο Pexels

Για έναν πλανήτη για τον οποίο δεν μιλάμε πολύ, κάνει αρκετά μεγάλη αναμπουμπούλα! 

Αν και ο ανάδρομος Ερμής συνήθως παίρνει το φταίξιμο για πολλές από τις δραστικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας και άλλοι πλανήτες τείνουν να είναι αυτοί που προκαλούν όλο το δράμα. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης ο οποίος όταν είναι ανάδρομος φέρνει αλλαγές σε δομές, σπάει καλούπια με τρόπο απότομο και απροσδόκητο - και μερικές φορές, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε αλλά δεν το ξέρετε. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την έννοια του ανάδρομου Ουρανού.

Ο Ουρανός περνά περίπου επτά χρόνια σε ένα ζώδιο, οπότε οι επιδράσεις αυτού του πλανήτη συνήθως χρειάζονται χρόνο για να ξεδιαλυθούν, αλλά οι επιπτώσεις είναι αισθητές σχεδόν αμέσως.

Ο Ουρανός ταξιδεύει μέσα από το ζώδιο του Ταύρου από το 2018, ο οποίος είναι ένας ενδιαφέρων συνδυασμός, δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο της γης. Αυτό είναι ένα ζώδιο που δεν τα πάει καλά με τις αλλαγές, οπότε οι ανατροπές για τις οποίες ευθύνεται ο Ουρανός το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ακριβώς εύκολες.

Στις 19 Αυγούστου πάντως θα σας ζητηθεί να... επανασυνδεθείτε με την επιθυμία σας για ελευθερία και εξέγερση.

Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που έχει φέρνει σοκαριστικές αποκαλύψεις και σημαντικές ανακαλύψεις.

Τα σουλάτσα του Ουρανού στα ζώδια έχουν έναν τρόπο να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή σας από τη μια μέρα στην άλλη, είτε είστε έτοιμοι για αυτό είτε όχι! Σκεφτείτε τα τελευταία δύο χρόνια: Τι αφαιρέθηκε ή προστέθηκε ξαφνικά στη ζωή σας;

Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb