ΜΑΛΛΙΑ

3 συνήθειες που έχεις στην παραλία και καταστρέφουν τα μαλλιά σου

Πως θα τα σώσεις;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
3 συνήθειες που έχεις στην παραλία και καταστρέφουν τα μαλλιά σου
@sofiasstromberg

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθώες συνήθειες που έχεις το καλοκαίρι στην παραλία, μπορεί να βοηθήσουν στην kαταστροφή της τρίχας και του χρώματος των μαλλιών σου.

Πως θα σώσεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι απο την αφυδάτωση, τον αποχρωματισμό και το σπάσιμο της τρίχας; Πρόσεξε αν κάνεις κάποιο, ή και όλα απο τα παρακάτω.

Δεν τα ξεπλένεις

Το νερό της θάλασσας και της πισίνας, δεν βοηθούν στην διατήρηση του χρώματος των μαλλιών μας. Επιπλέον, αφυδατώνουν και την τρίχα σε συνδυασμό με την έκθεση στον ήλιο. Οπότε, μην ξεχνάς να ξεπλένεις τα μαλλιά σου μετά την παραλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolay (@kc.nicolay)

Ξεχνας να χρησιμοποιησεις αντηλιακο

Έχουμε τονίσει πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό για τα μαλλιά μας, καθώς τα διατηρεί λαμπερά και βοηθά στο να μην αδυνατίζουν λόγω της εκτεταμένης έκθεσης στον ήλιο. Βάλε στην τσάντα παραλίας ένα αντηλιακό και μην ξεχνάς να το ανανεώνεις τακτικά.

Τα πιανεις σφιχτα με λαστιχακι

Τα βρεγμένα μαλλιά, είναι πολύ ευαίσθητα στο σπάσιμο και δεν βοηθά όταν τα πιάνεις σφιχτά με τα λαστιχάκια. Αυτό δημιουργεί ψαλίδα και αδυνατίζει την τρίχα. Οπότε, προσεκτικά και αφού τα ταμπονάρεις με την πετσέτα, πρέπει να τα πιάνεις με ειδικά λαστιχάκια, ή να κάνεις μια πολύ χαλαρή κοτσίδα, ή πλεξούδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb