SKIN CARE

Γιατί χρειάζεσαι στ’αλήθεια το after sun;

Οι λόγοι που θα σε πείσουν να το εντάξεις στη ρουτίνα σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Γιατί χρειάζεσαι στ’αλήθεια το after sun;
@endless.beauty.cosmetics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι μέρες που περνάμε στην παραλία έχουν αυξηθεί και έτσι έχει αυξηθεί και η ακτινοβολία του ήλιου που δεχόμαστε. Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο, αφυδατώνουν και καταπονούν το δέρμα μας.

Το δέρμα μας χρειάζεται φροντίδα και ειδικότερα απο την εκτεταμένη έκθεση στις ακτίνες UV. Το after sun μπορεί να μην το θεωρείς απαραίτητο, αλλά καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς.

Γιατι χρειαζεσαι after sun

Μετά απο την παραλία, το δέρμα μας είναι αφυδατωμένο, ενδεχομένως ξεφλουδίζει και είναι θαμπό. Το after sun περιέχει συστατικά που βοηθούν στην άμεση και εντατικότερη ενυδάτωσή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hudvård ✩ Skincare (@hudochhy)

Επιπλέον, σε περίπτωση που έχεις κοκκινήσει, ή καεί, θα σε βοηθήσει να καταπραΰνεις την επιδερμίδα σου και να μειώσει την φλεγμονή. Ακόμα, θα νιώσεις και την αίσθηση δροσιάς.

Ένας λόγος που θα σε πείσει αν είσαι fan του μαυρίσματος, είναι οτι φυσικά βοηθά το μαύρισμά σου να διατηρηθεί ακόμα περισσότερο αναλλοίωτο. Σημαντικό είναι να θυμάσαι, ότι με τη σωστή φροντίδα και την άμεση ενυδάτωση, σώζεις και το δέρμα σου απο την πρόωρη γήρανση.

Tip: Μην ξεχνάς να καλύπτεις όλο σου το σώμα, εφαρμόζοντας το after sun με κυκλικές κινήσεις απο κάτω προς τα πάνω, ώστε να τονωθεί και η κυκλοφορ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb