ENTERTAINMENT

Ανακάλυψαν «σωσία» της Lady Gaga στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μοιάζουν πολύ είναι η αλήθεια

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 28, 2021
Ανακάλυψαν «σωσία» της Lady Gaga στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το Όσκαρ, τα Grammy και τις Χρυσές Σφαίρες η Lady Gaga διεκδικεί και Ολυμπιακό μετάλλιο; Η απάντηση βέβαια είναι «όχι», αλλά οι φαν της τη βλέπουν παντού.

Κάπως έτσι έγινε viral η φωτογραφία μιας αθλήτριας από την Ιορδανία, που μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Η Τζουλιάν Αλ-Σαντέκ αγωνίστηκε στο ταε κβον ντο και στο πρόσωπό της οι φαν της Lady Gaga είδαν μία «σωσία» της σταρ.

«Γιατί είναι η Lady Gaga στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ήταν η ανάρτηση στον λογαριασμό φαν της τραγουδίστριας και ηθοποιού που έχει πάνω από 500.000 followers, με φωτογραφία της 26χρονης αθλήτριας από την Ιορδανία.

«Τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια και τώρα αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων! Η Lady Gaga πραγματικά τα κάνει όλα», έγραψε κάποιος άλλος αστειευόμενος.

«Αυτή είναι η Lady Gaga στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κανείς δεν μπορεί να με πείσει για το αντίθετο», ήταν μία άλλη ανάρτηση για το θέμα.

Η Τζουλιάνα Αλ- Σαντέκ

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Η Lady Gaga

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Αν και η τραγουδίστρια- προφανώς- δεν στράφηκε στον πρωταθλητισμό, πρόσφατα έδειξε την πιο αθλητική πλευρά της, παίζοντας τένις σε διήμερη απόδραση με τον σύντροφό της, Μάικλ Πολάνσκι.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 1073 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb