CELEBS

J2US: Ονόματα φωτιά συζητούν για το νέο κύκλο

Ποιοι celebrities έχουν, σχεδόν... κλειδώσει

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 27, 2021
J2US: Ονόματα φωτιά συζητούν για το νέο κύκλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του J2US. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, με την ίδια κριτική επιτροπή και τον ίδιο παρουσιαστή, η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρει το λαμπερό μουσικό σόου στον ALPHA.

Οι επαφές και οι επικοινωνίες με γνωστά πρόσωπα της showbiz είναι κάτι παραπάνω από ενισχυμένες αυτές τις μέρες με στόχο να «κλειδώσουν» τα πάντα πριν από τις διακοπές του Αυγούστου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, για τον νέο κύκλο του J2US, συζητούν η Ιωάννα Τούνη, ο Πάνος Καλλίδης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ντέμι, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Λένα Ζευγαρά, η Κωνσταντίνα, η Μαντω, η Ήβη Αδάμου, ο Θανος Πετρελης και ο Γιάννης Βαρδής.

Επιπλέον, όπως έχει αναφέρει στο yupiii.gr ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος, στο νέο J2US έχουν έρθει σε επικοινωνία προκειμένου να ανέβουν στη σκηνή η Σοφία Κουρτίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Σοφία Μουτίδου, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Μαυρίδης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 428 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb