ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Ο κατάσκοπος και η Λώρα Ντουράντ

Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου - Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ - First Cow - Μια Φορά κι Έναν Καιρό - Κανένας
Από το NEWSROOM
Ταινίες της εβδομάδας: Ο κατάσκοπος και η Λώρα Ντουράντ
@lascimmiapensa.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου (The Courier)

του Ντομινίκ Κουκ. Με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μεράμπ Νινιτζέ, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, Τζέσι Μπάκλει.

Περιπέτεια 2020, Ην. Βασίλειο - ΗΠΑ 111’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. H ιστορία ενός Βρετανού επιχειρηματία, του Wynne που βοήθησε την CIA να εισχωρήσει στα σοβιετικά πυρηνικά προγράμματα, κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ

του Δημήτρη Μπαβέλλα. Με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Μιχάλη Σαράντη.

Κομεντί 2020, Ελλάδα 98’

Ο Αντώνης Τιτσάνης και ο Χρήστος Φερτάκης είναι δύο φίλοι που συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Άνεργοι και πλήρως αποκομμένοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο, ζουν όπως μπορούν, είτε με τα ελάχιστα έσοδα από τις μικροδουλειές που κάνουν, είτε με τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας του Χρήστου. Τους δυο φίλους ενώνει ο κοινός, πλατωνικός έρωτας για τη Λώρα Ντουράντ, μια μυθική πορνοστάρ της δεκαετίας του ’90, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι φίλοι αποφασίζουν κι αυτοί να πάνε κόντρα στην τύχη τους ξεκινώντας την αναζήτηση της Λώρα.

First Cow

της Κέλι Ράιχαρντ. Με τους Τζον Μάγκαρο, Οράιον Λι, Τόμπι Τζόουνς.

Δραματική 2020, ΗΠΑ 122’

Ένας λιγομίλητος μοναχικός τύπος και επιδέξιος μάγειρας (Τζον Μάγκαρο) ταξιδεύει Δυτικά και γίνεται μέλος μιας ομάδας κυνηγών γούνας στο Όρεγκον, εν τούτοις γίνεται φίλος μόνο με έναν Κινέζο μετανάστη (Οράιον Λι) που αναζητεί κι εκείνος την τύχη του. Σύντομα, η συνεργασία τους θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, η μακροβιότητα της οποίας θα εξαρτηθεί από τη «μυστική» συμμετοχή της βραβευμένης αγελάδας ενός πλούσιου γαιοκτήμονα.

Μια Φορά κι Έναν Καιρό (Come Away)

της Μπρένταν Τσάπμαν. Με τους Ντέιβιντ Ογιελόβο, Ανα Τσάνσελορ, Αντζελίνα Τζολί, Μάικλ Κέιν.

Φαντασίας 2020, ΗΠΑ 94’

Δύο από τα πιο διάσημα παραμύθια όλων των εποχών, εκείνα της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» και του «Πίτερ Παν» ενώνονται σε ένα υποθετικό και άκρως εντυπωσιακό prequel από την βραβευμένη με Oscar για το animation BRAVE, Μπρένταν Τσάπμαν.

Κανένας (Nobody)

του Ιλια Ναϊσούλερ. Με τους Μπομπ Οντενκερκ, Κόνι Νίλσεν.

Περιπέτεια 2020, ΗΠΑ 92’

Ο Χατς Μάνσελ είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης ο οποίος δεν αντιδρά στη νυχτερινή εισβολή δυο ληστών στο σπίτι του, φοβούμενος την ανεξέλεγκτη βία. Η σύζυγός, ο γιος, συγγενείς. Συνάδελφοι και γείτονές του τον αντιμετωπίζουν πλέον με περιφρόνηση, αναγκάζοντάς τον να αντιδράσει δυναμικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
24 / position1: 66 / position2: 239
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb