ENTERTAINMENT

Το πραγματικό Gossip Girl του Hollywood που βγάζει όλα τα άπλυτα στη φόρα

DEUXMOI: Τα μυστικά της showbiz δεν μένουν κρυφά για πολύ πλέον
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το πραγματικό Gossip Girl του Hollywood που βγάζει όλα τα άπλυτα στη φόρα
Photo via Ipop

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είσαι millenial τότε σίγουρα θα έχεις δει τη λατρεμένη σειρά "Gossip Girl" με το κακομαθημένα πλουσιόπαιδα του Μανχάταν και την Κουτσομπόλα που τους έκανε μπίλιες συνέχεια. Ένα μήνυμα ήταν αρκετό για να φανερώσει σκάνδαλα και δολοπλοκίες και να ταράξει τα νερά του κολλεγίου της ελίτ. Φαίνεται όμως ότι το Χόλιγουντ έχει την δική του Κουτσομπόλα, η οποία αποκαλύπτει τα καuτά μυστικά του, μέσα από το Instagram.

Ο λογαριασμός με το όνομα DeuxMoi, βγάζει στη φόρα όλα τα άπλυτα των celebrities και κανείς δεν ξέρει ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτόν. Οι πηγές πάντως μπορεί να είναι άτομα που έχουν εξυπηρετήσει σε κάποιο κατάστημα έναν διάσημο, άτομα που έχουν εργαστεί μαζί τους, αεροσυνοδοί, νταντάδες, οδηγοί, οποιοσδήποτε έχει έρθει με κάποιον τρόπο σε επαφή με τον διάσημο, ακόμα και κάποιος άλλος διάσημος. Η Hailey Bieber βέβαια, έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι έχει ανακαλύψει ποια κρύβεται πίσω από αυτό το account, χωρίς όμως να ταράζει την δράση της.

Photo via Instagram/DeuxMoi

Ο λογαριασμός αυτός δε, μπορεί να είναι ιδιωτικός, όμως η διαχειρίστρια του αποδέχεται κάθε αίτημα για follow, ακόμα και από διάσημους, για τους οποίους μπορεί να έχει δημοσιεύσει μυστικά. Μέχρι στιγμής πάντως, μετρά πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εν λόγω προφίλ ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2013, προμοτάροντας ένα ομώνυμο lifestyle site, το οποίο έκλεισε το 2015, όμως η μια από τις δημιουργούς αποφάσισε να κρατήσει το Instagram account. Μέχρι το 2020 έκανε απλώς repost από σελίδες με κουτσομπολιά για διάσημους, μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο, όπου άλλαξε τροπάριο και έγινε αυτό που είναι πλέον. Η καραντίνα ήταν η αφορμή για αυτήν την αλλαγή. Η διαχειρίστρια ρώτησε τους 45 χιλιάδες περίπου τότε ακολούθους της αν έχουν κανένα κουτσομπολιό για διάσημο, που θέλουν να μοιραστούν. Και κάπως έτσι άρχισαν όλα.

Photo via Instagram/DeuxMoi

Το πρώτο νέο που κυκλοφόρησε μέσα από το DeuxMoi ήταν το ότι ο Leonardo DiCaprio κάνει σeξ φορώντας ακουστικά. Σίγουρα δεν είναι και μια πληροφορία που αλλάζει τον κόσμο, όμως αυτά τα μικρά μυστικά από τον κόσμο των celebrities είναι που όλοι θέλουμε να μάθουμε. Τι παραγγέλνει η Jennifer Lopez, ο Chris Evans αφήνει tips, τι σαμπουάν αγοράζει η Jennifer Aniston και αν η Hailey Bieber είναι ευγενική με τους σερβιτόρους, που δυστυχώς δεν είναι. 

Photo via Instagram/DeuxMoi

Επιπλέον, θέλοντας να κρατήσει το κοινό της σε εγρήγορση, η Κουτσομπόλα του Χόλιγουντ ανανεώνει τις ζουμερές ειδήσεις κάθε 24ωρό, επομένως πρέπει να τσεκάρεις συνεχώς για όλες τις πιθανές ενημερώσεις. Πιο σπάνια, θα βρεις και ειδήσεις από  tabloids, αλλά η DeuxMoi αδιαφορεί για αυτές και τις βρίσκει κάπως βαρετές. Αποφεύγει, πάντως, να ανεβάζει το όποιο πολιτικό κουτσομπολιό. Η μόνη φορά που παρέβη τον κανόνα της ήταν για να μοιραστεί μία πληροφορία σχετικά με την αγάπη του Bernie Sanders για τις σούπες. Μία πληροφορία, δηλαδή, εντελώς αθώα και πολιτικά ακίνδυνη.

Photo via Instagram/DeuxMoi

Όσο για το αν οι πληροφορίες της είναι έγγυρες, τυπικά καθόλου θα λέγαμε. Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι δημοσιογράφος και έχοντας μία full time δουλειά, δεν έχει χρόνο να επαληθεύει όσα της στέλνουν. Θα λογοκρίνει, αλλά δεν θα επεξεργαστεί, οπότε το κοινό βλέπει ακριβώς αυτό που κάποιος θα στείλει σε εκείνη και ζητά από αυτό να είναι προσεκτικό και να αποφασίζει το ίδιο εάν κάτι πιστεύει ότι είναι αλήθεια ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 982 / position2: 1420
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb