Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Αννα Βίσση: Το αστρονομικό ποσό του εισιτηρίου για τη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο

Η συναυλία θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 16, 2021

Αννα Βίσση: Το αστρονομικό ποσό του εισιτηρίου για τη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο

Η Άννα Βίσση πρόκειται να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Μόντε Κάρλο, φιλανθρωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας. Πόσο, όμως, κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο; 707 ευρώ!

«Η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not”.

«Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb