SHOPPING

REGALS JEWELRY ‑ Το ελληνικό brand που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ελληνικά προϊόντα καταφέρνουν να γοητεύσουν τη διεθνή σκηνή, είναι όμως εξίσου αξιοσημείωτο όταν αυτό επιτυγχάνεται μόλις στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας τους.

REGALS JEWELRY ‑ Το ελληνικό brand που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό κατάφερε να πετύχει και το νεοϊδρυθέν brand REGALS JEWELRY, το οποίο αν και μετρά μόλις 5 μήνες ζωής έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει φανατικούς φίλους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψε από τον Καναδά έως τη Νότιο Αφρική όπου φωτογραφήθηκε με ανερχόμενα μοντέλα από όλο τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REGALS (@regalsjewelry)

Τα κοσμήματα REGALS δημιουργήθηκαν με σκοπό να αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου και οι δύο πρώτες συλλογές είναι εμπνευσμένες από στοιχεία που παραπέμπουν έντονα σε στοιχεία της μεσογείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρουν και στην επίσημη ιστοσελίδα regalsjewelry.com, «Η ατέρμονη αγάπη για τις Μούσες της ζωής μας, η έμπνευση μας από τη γυναικεία υπόσταση, η αφοσίωση μας στο να δημιουργούμε διαχρονικά κοσμήματα που θα διακοσμήσουν το σώμα κάθε γυναίκας στις περιπέτειες της, συνοδεύοντας τες κατ’ αυτόν τον τρόπο στις αναμνήσεις τους».

 

Η τελευταία συλλογή αποτελείται από vintage 90’s δαχτυλίδια, έντονα σκουλαρίκια και κολιέ, όπως επίσης από πέτρες εμπνευσμένες από τις γραμμές των αρχαιοελληνικών ναών.

Κάθε κόσμημα μοιράζεται τη δική του ιστορία και έχει δημιουργηθεί από υψηλής ποιότητάς επιχρύσωση 18Κ που κάνει τα κοσμήματα λαμπερά και αδιάβροχα στο νερό, γεφυρώνοντας έτσι, με μαγικό τρόπο, το χάσμα μεταξύ πολυτέλειας και προσιτής τιμής.

Δείτε τα εδώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε αγορά, προσφέρεται 1€ για τη στήριξη του ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 235 / position2: 2543
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb