ENTERTAINMENT

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είπε όσα δεν έδειξαν τόσο καιρό οι κάμερες

Η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε δια στόματος Σάκη
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2021
Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είπε όσα δεν έδειξαν τόσο καιρό οι κάμερες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βραδιά Ημιτελικού για τους τέσσερις φιναλίστ του Survivor. Μετά την απόκλιση του Γιώργου Κόρομι από τον μεγάλο Τελικό, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασαν σε νέο γύρο ψηφοφορίας για την ανάδειξη της τελικής δυάδας.

Η παραγωγή είχε ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια προκειμένου να θυμίσει στους παίκτες, τις πιο δυνατές στιγμές που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Γιώργος Λιανός για πρώτη φορά έδωσε λεπτομέρειες από όσα συνέβησαν όλους αυτούς τους 6μιση μήνες.

Η μεγάλη αποκάλυψη ωστόσο ήρθε δια στόματος Σάκη Κατσούλη, όταν ο φιναλίστ του ριάλιτι αποκάλυψε κατά λάθος πως στα συμβούλια του νησιού, η παραγωγή σέρβιρε… καφέ.

«Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία! Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγα… παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης στο live του Survivor. Ε, «θα πιω λίγο τσάι» μας έλεγε» έσπευσε να διορθώσει στην προσπάθειά του να σώσει την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 504 / position2: 1151
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb