SKIN CARE

Glass Skin: Πως θα υιοθετήσεις κι εσύ την Κορεάτικη Skincare τάση

Μια τάση που έχει γίνει viral
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Glass Skin: Πως θα υιοθετήσεις κι εσύ την Κορεάτικη Skincare τάση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά στο skincare, αναζητάμε συνεχώς νέες αλλά και παλιές καθιερωμένες τάσεις να δοκιμάσουμε και να βελτιώσουμε την εμφάνιση και την υγεία της επιδερμίδας μας.

Ακούμε πολύ συχνά εδώ και καιρό για την τάση του Glass Skin, κατά την οποία το πρόσωπο είναι γυαλιστερό και λείο όπως το γυαλί. Αν γνωρίζεις την Korean Skincare Routine των 10 βημάτων και τη φιλοσοφία της, σίγουρα έχεις καταλάβει πως θα το αποκτήσεις.

Σύμφωνα με αρκετούς, η τάση αυτή βασίζεται στην Κορεάτικη ρουτίνα, αλλά έγινε viral στις ΗΠΑ, κυρίως απο τις Κορεάτισσες που βρίσκονται εκεί. Άρχισαν σιγά σιγά να ανεβάζουν στο instagram και στο TikTok “glass skin photos” κι έτσι όλο και περισσότερες ήθελαν να μάθουν πως θα αποκτήσουν αυτήν τη λάμψη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SYDNEY MAKEUP ARTIST💄 (@jess.maas)

Πως θα αποκτησεις το Glass Skin

Τα αποτελέσματα της ρουτίνας περιποίησης του προσώπου θέλουν χρόνο και προσπάθεια. Αρχικά, μην ξεχνάς να κάνεις τακτικά τα ραντεβού με την αισθητικό και την δερματολόγο, να τρως ισορροπημένα και να πίνεις πολύ νερό.Στη συνέχεια, φρόντισε να επιλέγεις τα προϊόντα που θα σου δώσουν την απαραίτητη ενυδάτωση. Θα χρειαστείς, ωστόσο, περισσότερα απο μια κρέμα προσώπου. 

Για να πετύχεις το glass skin, θα πρέπει να μην παραλείπεις τον καλό καθαρισμό της επιδερμίδας το βράδυ, με double cleansing. Τα απολεπιστικά και οι μάσκες προσώπου, βοηθούν τα προϊόντα να εισέρχονται καλύτερα στην επιδερμίδα, ενώ ένα toner στη συνέχεια, βοηθά στην εξισορρόπηση του PH του δέρματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗCloud Skin: Τι είναι το νέο trend στο μακιγιάζ; ΑΠΡ 04, 2021

Το serum με υαλουρονικό και στη συνέχεια η ενυδατική σου κρέμα, θα “κλειδώσουν” την υγρασία στο πρόσωπό σου. Μπορείς ενδιάμεσα να χρησιμοποιήσεις και ένα face oil, που θα σου δώσει την extra λάμψη που θέλεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο ώστε να έχεις υγιή επιδερμίδα, αλλά και να προλάβεις την πρόωρη γήρανση, είναι η καθημερινή αντηλιακή προστασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 156 εβδομάδες
Cloud Skin: Τι είναι το νέο trend στο μακιγιάζ;
Πως θα το πετύχεις;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb