ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αν πας διακοπές με αυτά τα ζώδια, τότε θα περάσεις σίγουρα τέλεια

Είναι η καλύτερη παρέα για ταξίδια γενικά και θα τα πάτε μια χάρα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αν πας διακοπές με αυτά τα ζώδια, τότε θα περάσεις σίγουρα τέλεια
Φωτογραφία από τον χρήστη Ging Ang στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα ζώδια είναι η καλύτερη συντροφιά για ταξίδια και διακοπές, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις άσχημα μαζί τους ή να νιώσεις την οποιαδήποτε ανασφάλεια. Είναι οργανωτικά, λατρεύουν την καλή ζωή και την περιπέτεια και αξίζουν τον τίτλο του travel buddy στη ζωή σου.

Παρθένος

Είναι οργανωτικός, κάτι πολύ χρήσιμο για τη διάρκεια ενός ταξιδιού, καθώς ξέρει πάντα τους δρόμους, τα αξιοθέατα, τις καλύτερες παραλίες και τα πιο σούπερ εστιατόρια. Κάνει έρευνα για τα πάντα, προκειμένου να ξέρει που να πάει και μιας και αγαπάει την τελειότητα δε θα αφήσει τίποτα να χλάσει το ταξίδι του.

Τοξότης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι το άτομο που θα σε κάνει να ζήσει την αληθινή περιπέτεια, αφού αγαπά τη δράση και ξέρει ακριβώς που να πάει για να την βρει. Θα οργανώσει τα πάντα για την αξέχαστη εκδρομή του και σίγουρα θα σε κάνει να αποκτήσεις αναμνήσει ζωής, αν τον συνοδεύσεις στο ταξίδι του.

Ιχθύες

Είναι η απόλυτη παρέα για διακοπές και χαλάρωση. Ειδικά αν θέλεις να χαθείς από όλους και όλα, ο Ιχθύς είναι η κατάλληλη παρέα για κάτι τέτοιο. Ευαίσθητος και ήρεμος, δεν ψάχνει σίγουρα τον χαμό και την βαβούρα.

Κριός

Είναι αποφασιστικός και μπορεί να προετοιμάσε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού με ακρίβεια. Απλά πες του ότι θέλεις να πάτε διακοπές και άσε τα όλα επάνω του.

Ζυγός

Σαν χαρούμενη και επικοινωνιακή φύση, δεν πρόκειται να βαρεθείς λεπτό μαζί του. Πάντα ξέρει πως να φερθεί προκειμένου να κάνει τους πάντες να περάσουν καλά. Η παρέα του θα κάνει το ταξίδι σας αξέχαστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
9 / position1: 332 / position2: 677
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb