ENTERTAINMENT

Σοφία Βόσσου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 22, 2021
Σοφία Βόσσου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της

Δύσκολες ώρες περνάει η Σοφία Βόσσου καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα που είχε έξω από το σπίτι της. Η τραγουδίστρια έπεσε κάτω και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο με σκοπό να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr η Σοφία Βόσσου που είχε επανέλθει μετά από το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε, θα χειρουργηθεί άμεσα.

Η Σοφία Βόσσου πριν από μερικές μέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Σου Κου Family» για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού, έφτασα 37 κιλά. Με τρέφανε με παρεντερικές για να μπορέσω να φάω γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου. Πρέπει πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα φωνητικής, έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου, κι εκεί λίγο λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ. Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία» είπε για τα σχόλια που δέχτηκε για την κατάστασή της. Τώρα είμαι 50 κιλά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 390 / position2: 674
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb