ENTERTAINMENT

Γιατί κανένα από τα αγόρια της Kendall Jenner δεν έχει εμφανιστεί στο οικογενειακό ριάλιτι;

Το μοντέλο ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία με το σύντροφο του, ο οποίος πάλι κρυβόταν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Γιατί κανένα από τα αγόρια της Kendall Jenner δεν έχει εμφανιστεί στο οικογενειακό ριάλιτι;
Photo via Cosmopolitan

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kendall Jenner δείχνει ότι δε θέλει η προσωπική της ζωή να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, σε αντίθεση με τις αδερφές της, οι οποίες εμφάνιζαν μπροστά στην κάμερα του ριάλιτι που πρωταγωνιστούν λεπτομέρειες από τις ζωές τους, οι οποίες αφορούν τα παιδιά, τους συζύγους και τους συντρόφους τους.

Το μοντέλο ξεκίνησε να εμφανίζεται στο γνωστό “Keeping up with the Kardatians” όταν ήταν μόλις 11 ετών, πολύ πριν ξεκινήσει η ερωτική της ζωή. Πρόσφατα όμως, ένας από τους παραγωγούς του ριάλιτι αποκάλυψε ότι η Kendall αποφάσισε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα την προσωπική της ζωή, θέλοντας να είναι σίγουρη για τους συντρόφους της.

Όπως είπε ο συντελεστής του ριάλιτι, η Kendall είχε πάντα αυτόν τον κανόνα και πρέπει να είναι με κάποιον πάνω από έναν χρόνο προκειμένου να εμφανιστεί δημόσια γενικά, αλλά και στη σειρά, μιας και δεν γνωρίζει από την αρχή τις προθέσεις του άλλου ανθρώπου.

Η Kendall έβγαινε στο παρελθόν με γνωστούς άντρες όπως ο Harry Styles, o Ben Simmons και ο Blake Griffin, ενώ η πιο πρόσφατη σχέση της, την οποία παρουσίασε δημόσια πριν από λίγες ημέρες, είναι ο Devin Booker.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Photo via Instagram

Η 25χρονη καλλονή,  γιόρτασε την επέτειό τους δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές τους.

Photo via Instagram

Όσο για τον 24χρονο σύντροφο της, είναι άσσος του NBA και μοιράστηκε με τη σειρά του μία φωτογραφία ενός ηλιοβασιλέματος, γράφοντας μόνο τον αριθμό ένα πάνω από το όνομα της καλής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 652 / position2: 1131
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb