Εντυπωσιακές εικόνες από το defile του Dior στο Καλλιμάρμαρο

Ζωντανά η εικόνα απο το πανέμορφο στάδιο - Εντυπωσιακό φινάλε με πυροτεχνήματα

Εντυπωσιακές εικόνες από το defile του Dior στο Καλλιμάρμαρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το στήσιμο και την υλοποίηση του project στην Ελλάδα, ο Dior έχει προσλάβει εκατοντάδες Ελληνίδες και Έλληνες επαγγελματίες, από εταιρίες παραγωγής, μέχρι φωτογράφους, καλλιτέχνες, τεχνίτες, μουσικούς και τεχνικούς

Οι εικόνες της Αθήνας και της Ελλάδας έφτασαν παντού, όπως και η μοναδικότητα των δημιουργιών του Dior με τα ελληνικά στοιχεία και την ελληνική σφραγίδα. Πλήθος μοντέλων έδωσαν το παρόν στα μάρμαρα του Καλλιμάρμαρου σταδίου και εντυπωσιάστηκαν απο ένα μοναδικό show με λεπτές γραμμές και έντονο το ελληνικό στοιχείο. 

Τα φώτα του Καλλιμάρμαρου άνοιξαν για να ξεκινήσει το project «Dior Celebrates Greece», με το οποίο ο Οίκος τιμά τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, μέρος του οποίου είναι το defile στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Η συλλογή σχεδιάστηκε και έχει ραφτεί από ελληνίδες και έλληνες τεχνίτες δημιουργούς που ζουν και εργάζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το Σουφλί, το Άργος και η Καλαμάτα. Η συνεργασία τους αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το τέλος των εκδηλώσεων του Οίκου στην Αθήνα, ενώ οι θέσεις εργασίας δεν αφορούν μόνο αυτούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Για το στήσιμο και την υλοποίηση του project στην Ελλάδα, ο Dior έχει προσλάβει εκατοντάδες Ελληνίδες και Έλληνες επαγγελματίες, από εταιρίες παραγωγής, μέχρι φωτογράφους, καλλιτέχνες, τεχνίτες, μουσικούς και τεχνικούς. Η δουλειά, για παράδειγμα των φωτογράφων που έχουν αναλάβει τις ειδικές φωτογραφήσεις που θα ακολουθήσουν στους αρχαιολογικούς χώρους ή των καλλιτεχνών και δημιουργών της συλλογής θα γίνει γνωστή στο διεθνές κοινό, γεγονός που τους δίνει πρόσβαση στο διεθνές πελατολόγιο.

Παράλληλα, ο διεθνής Οίκος για να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τεχνίτες που  δημιούργησαν τα εντυπωσιακά φορέματα, έδώσε τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών (από το Σουφλί μέχρι την Καλαμάτα) όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί, να παρακολουθήσουν Live σε κατάλληλους ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 548 / position2: 5774
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb