CELEBS

Dior: Ποια θα είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στην επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο

Τα ξένα ΜΜΕ την αποκαλούν «Καρυάτιδα»

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 17, 2021
Dior: Ποια θα είναι η Ελληνίδα που θα περπατήσει στην επίδειξη στο Καλλιμάρμαρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδόν όλα είναι, πλέον, έτοιμα για την επίδειξη μόδας που θα παρουσιάσει απόψε το βράδυ στις 9 ο οίκος υψηλής ραπτικής Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», οι καλεσμένοι θα είναι 400, εκ των οποίων και κάποιοι Έλληνες όπως η Μαρία Σάκκαρη, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Βασίλης Ζούλιας. Από τις διεθνείς παρουσίες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κατά 99% θα είναι η Μπριζίτ Μακρόν και η ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ.

«Δεν υπάρχει καμία θέση, ούτε με μέσο. Όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας θα έχουν μόνο έναν δημοσιογράφο και μία κάμερα αυστηρότατα. Μάλιστα, με προσέγγισαν και Έλληνες σελέμπριτις για να με ρωτήσουν αν υπάρχει κάποιο “κονέ” για να καταφέρουν να πάω», ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η διοργάνωση έχει κλείσει πολύ γνωστές σουίτες και ο Dior έχει κλείσει ιδιωτικές προβολές για γκρουπ των 10 ατόμων που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν με μυστικό κωδικό τα όσα θα συμβούν στο fashion show.

Συνολικά, 85 μοντέλα διεθνούς φήμης θα συμμετάσχουν στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση και μία από αυτές θα είναι Ελληνίδα. Ο λόγος για τη Ροζάνα Γεωργίου, την «Καρυάτιδα», όπως την αποκαλούν τα ξένα μέσα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 146 / position2: 776
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb