Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

MasterChef: «Λαμβάνω μηνύματα για την αλβανική καταγωγή μου»

«Δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, είμαι περήφανη που οι γονείς μου είναι από την Αλβανία και για την πατρίδα που με μεγάλωσε»


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2021

MasterChef: «Λαμβάνω μηνύματα για την αλβανική καταγωγή μου»

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Μαρίνα Ντεμολλάι μιλώντας «Στη Φωλιά των Κου Κου» και στη Νάντια Ρηγάτου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλά και στα σχόλια που δέχεται στα social media.

«Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα και ξεχείλισε το ποτήρι… Γιατί συνήθως τα μηνύματα που λαμβάνω είναι είτε για την καταγωγή μου από την Αλβανία είτε για σχόλια που έκανα για κάποια παιδιά. Εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά που αδίκησα κι έχω μιλήσει.

Για την καταγωγή μου δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, είμαι περήφανη που οι γονείς μου είναι από την Αλβανία και για την πατρίδα που με μεγάλωσε. Υπήρχαν σχόλια από μικρή. Από εκεί ξεκίνησε ο δυναμισμός κι η επιθετικότητα γιατί βάζω ασπίδες για να μην πληγώνομαι συνέχεια. Δεν ήμουν τόσο αδύνατη κι απλά το παιδάκι από την Ελλάδα που πάει σχολείο κι ούτε είχαμε τα τρελά λεφτά για να ντύνομαι καλά. Δεν μετάνιωσα για τίποτα. Αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα κι άξια μάνα.. Βγήκα δυνατή από όλο αυτό», ανέφερε η Μαρίνα Ντεμολλάι.

MasterChef - Μαρίνα: Σαν την Ελλάδα δεν έχει - Δε θα μου πουν απο πού ειμαι και πού ανήκω ">MasterChef», αναφερόμενη στις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε όταν ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία αλλά και στην αγάπη της για τη χώρα. ">
[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb