Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Survivor: Ασχημος τραυματισμός για Μαριαλένα

Όσα αποκαλύπτει το trailer του αποψινού επεισοδίου

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 15, 2021

Survivor: Ασχημος τραυματισμός για Μαριαλένα

Ένα έντονο επεισόδιο αναμένεται να δούμε απόψε στις οθόνες μας, όπως φαίνεται από το trailer του Survivor που κυκλοφορεί.

Η σχέση της Μαριαλένας" target="_blank">Μαριαλένας και του Σάκη με την Ελένη βρίσκεται σε οριακό σημείο, μετά από όσα έχουν ειπωθεί στα τελευταία συμβούλια. «Εχθές το βράδυ μπαίνοντας στην καλύβα ακούω την Ελένη να μιλάει με τους φίλους της», λέει η Μαριαλένα η οποία σε τετ α τετ που έχει με την Ελένη, της λέει:

«Το ύφος που είχες όταν σε άκουσα δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό που βγάζεις στο συμβούλιο και τώρα που μιλάμε».

Ο Ηλίας μιλάει για την κόντρα της Ελένης με την Μαριαλένα και τον Σάκη. «Δεν μπορώ να βλέπω την Ελενίτσα να είναι διαρκώς το επίκεντρο, γιατί ασχολούνται μαζί της;».

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον μετά τη νίκη του Σάκη, ο οποίος έδωσε την Ελένη ως πρώτη υποψηφιότητα για αποχώρηση. Ωστόσο, ένας άσχημος τραυματισμός της Μαριαλένας" target="_blank">Μαριαλένας ίσως αλλάξει τις ισορροπίες. Η 25χρονη γυμνάστρια πέφτει σφαδάζοντας στο έδαφος και κρατά τον αστράγαλό της, με τον Γιώργο Λιανό να φωνάζει τον γιατρό.

Survivor Trailer | 15/06/2021">Survivor Trailer">
[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb