ENTERTAINMENT

Τόμας Μαρκλ: Η Μέγκαν μου φέρεται σαν τον δολοφόνο με το τσεκούρι

Η Όπρα χρησιμοποίησε τους Σάσεξ

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 13, 2021
Τόμας Μαρκλ: Η Μέγκαν μου φέρεται σαν τον δολοφόνο με το τσεκούρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταγγελίες, αποκαλύψεις και χαρακτηρισμούς επιφύλαξε ο Τόμας Μαρκλ τόσο για την κόρη του Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι, όσο και για την Όπρα Γουίνφρεϊ, που φιλοξένησε την πολυσυζητημένη συνέντευξη των Σάσεξ, διαρρηγνύοντας σημαντικά τις σχέσεις τους με το Παλάτι.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «60 minutes» της Αυστραλίας, ο Τόμας Μαρκλ ξεκίνησε με επίθεση κατά της Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία κατηγόρησε ότι «χρησιμοποίησε» τους Μέγκαν και Χάρι για να προωθήσει τις τηλεοπτικές της παραγωγές. Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της Λίλιμπετ, ο 76χρονος στράφηκε κατά των Σάσεξ, καθώς αρνούνται να τον δουν. Ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ μένει μόλις 70 μίλια από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Πλην όμως έχει να μιλήσει και να δει την κόρη του τρία χρόνια, από τον γάμο της με τον Χάρι, ενώ δεν έχει συναντηθεί με κανένα από τα εγγόνια του.

«Φυσικά πονάει, υπάρχουν δολοφόνοι με το τσεκούρι στη φυλακή και η οικογένειά τους έρχεται να τους δει» είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη. «Δεν είμαι δολοφόνος με το τσεκούρι. Έκανα ένα χαζό λάθος και τιμωρήθηκα γι’ αυτό», κάνοντας λόγο για έλλειψη συμπόνοιας. Ο Τόμας Μάρκλ φοβάται ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να συναντήσει τα δύο του εγγόνια, τον Άρτσι και την Λίλιμπετ, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου, γιατί όπως λέει, «στις 18 Ιουλίου γίνεται 77 χρονών και οι περισσότεροι άντρες της οικογένειας Μαρκλ δεν καταφέρνουν να περάσουν το κατώφλι των 80».

«Η Όπρα Γουίνφρεϊ εκμεταλλεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κλήθηκε να σχολιάσει την διάσημη πλέον συνέντευξη της κόρης του με τον Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία κατηγόρησε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το ζευγάρι.

«Νομίζω τους χρησιμοποιεί για να χτίσει το δίκτυό της και τις νέες της παραγωγές και νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκε έναν πολύ αδύναμο άντρα, που τον έκανε να λέει πράγματα που απλά δεν πρέπει να λέγονται στην τηλεόραση», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν τον νοιάζει αν τον μηνύσει.

Ο Τόμας Μαρκλ δείχνει να εκτιμά τον πρίγκιπα Κάρολο, με τον οποίο θεωρεί ότι εάν είχαν την ευκαιρία να πιουν μαζί μια μπύρα θα είχαν πολλά κοινά, καθώς τους έχουν «στοιχειώσει» τα παιδιά τους. Όπως δήλωσε, ο πρίγκιπας διάδοχος της Βρετανίας του φαίνεται συμπαθής και εκτίμησε ότι συνόδευσε την κόρη του στον γάμο.

Μιλώντας για την κόρη του και τον γαμπρό του, άφησε πολλαπλές αιχμές. «Βλέπω και τους δύο να στοιχειώνουν τις οικογένειές τους πλήρως και τώρα είναι μόνοι σε ένα τεράστιο σπίτι, όπου πιθανώς μπορούν να φιλοξενήσουν 20 άτομα, ωστόσο είναι μόνο οι τέσσερίς τους», είπε.

Παρά τα δημόσια «καρφιά» ο Τόμας Μαρκλ απαντά ότι φυσικά και αγαπάει την κόρη του και ότι δεν έχει ιδέα για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 869 / position2: 1507
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb