ENTERTAINMENT

MasterChef ‑ Μαργαρίτα: Ο χαμός του πατέρα της, η πρόταση γάμου και το μήνυμα στον Ιταλό νικητή της Eurovision!

Τόσο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη όσο και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα, ότι εκείνη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef ξετύλιξε live το κουβάρι της ζωής της και αποκάλυψε πως είχε ξαναδηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό, αλλά δεν είχε πάει - Τα συγχαρητήρια από τους προηγούμενους νικητές

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους πρέπει να πω ευχαριστώ γι’ αυτό που ζω. Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγκινούμαι λίγο εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που ζω. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου», ανέφερε ιδιαίτερα συγκινημένη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Τόσο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη όσο και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα, ότι εκείνη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef. «Κοιταζόμασταν με τους φίλους μου, με τη μαμά μου, τον Χρήστο, και απλά λέμε “τώρα αλήθεια, έχει συμβεί αυτό, αλήθεια κέρδισα το MasterChef;”. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω, αλλά κοιμάμαι και ταυτόχρονα ξυπνάω και το ζω αυτό το όνειρο».

Το μήνυμα που έστειλε στον Νταμιάνο

Αυθόρμητη και ειλικρινής η Μαργαρίτα στην κουβέντα της με την Καραβάτου δεν μίλησαν μόνο για μαγειρική αλλά και για Eurovision. Εκεί λοιπόν ήταν που η Μαργαρίτα αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στο νικητή της φετινής Eurovision τον Ιταλό καρδιοκατακτητή Νταμιάνο Νταβίντ. Όπως είπε επειδή τα αγγλικά της δεν είναι καλά έβαλε μια φίλη της να το στείλει.

Τα δύσκολα χρόνια με το χαμό του πατέρα της

Μαζί της στο πλατό βρέθηκε και η πολυαγαπημένη μητέρα της, Σοφία, που μπορεί να μένει μόνιμα στη Ρωσία, όμως δεν έχανε επεισόδιο του reality μαγειρικής. Η ίδια αναφέρθηκε στο χαμό του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, αλλά και στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν.

Στην αρχή της συζήτησης η κυρία Σοφία, αποκάλυψε πώς κατάφερε να παρακολουθεί όλα τα επεισόδια του MasterChef από τη Ρωσία: «Ακόμα ζω όνειρο! Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στη μικρή μου κόρη, την Ξένια, “δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες μου ένα πρόγραμμα να τη δω, θα σκάσω”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά, δουλεύω σε ένα mini market, μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι, που δεν ξέρουν ελληνικά βέβαια, και τη βλέπαμε. Όλοι ήμασταν δίπλα στην οθόνη, όλοι έκλαιγαν, όλοι είχαν τη χαρά μου, όλοι καταλάβαιναν τα συναισθήματά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν».

Στη συνέχεια περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, όταν ο πατέρας της Μαργαρίτας Νικολαΐδη πέθανε ξαφνικά, μετά από ατύχημα: «Η Μαργαρίτα γεννήθηκε στο Καζακστάν. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία. Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας δεν ήταν μαζί μας. Έπαθε ένα ατύχημα στο Καζακστάν και μετά εμείς φύγαμε. Μαργαρίτα ήταν τότε 3 ετών και η Ξένια ενός. Τα παιδιά δεν τον θυμούνται, έγινε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είχα την υποστήριξη των γονιών μου. Φύγαμε στη Ρωσία γιατί στο Καζακσταν ήρθαν δύσκολα χρόνια. Στην Ελλάδα έχουμε συγγενείς. Ήρθα στην Ελλάδα με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα την Ξένια. Εγκατασταθήκαμε στη Μυτιλήνη. Η Μαργαρίτα εκεί έχει μεγαλώσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 500 / position2: 1916
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb