ΜΑΛΛΙΑ

Ποιο viral κόλπο κάνουν όλες για να αποκτήσουν το κούρεμα της Miley Cyrus;

Το κάνουν μόνες στο σπίτι!
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ποιο viral κόλπο κάνουν όλες για να αποκτήσουν το κούρεμα της Miley Cyrus;
@mileycyrus

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως όλα τα διαφορετικά beauty hacks που βλέπουμε τελευταία, αυτό το νέο “κόλπο” για να αποκτήσουν όλες το κούρεμα της Miley Cyrus έχει γίνει viral στο TikTok. 

Η Generation Z, φαίνεται πως είναι πολύ ευρηματική με τέτοια tips και tricks, και ανακαλύπτει συνεχώς νέους τρόπους για ανανέωση. Τα videos που έχουν γίνει viral στο TikTok αυτήν τη φορά, δείχνουν πως κόβεις μόνη τα μαλλιά στο σπίτι. Κάτι που πολλές φορές, μπορεί να μην πετύχει όπως έχουμε ξαναδεί.

Το shag και to mullet, είναι απο τα πιο hot κουρέματα της χρονιάς και η Miley Cyrus είναι on trend με το κοντό μαλλί της με μύτες. Φαίνεται ότι πολλές το ζήλεψαν κι έτσι το τόλμησαν κι αυτές. Άλλες τα έκοψαν απλώς πιο μακριά με μύτες. 

@kelsaysmentalhospital

#stitch with @effervescingelephant I like it 😌 #fyp #mullet

♬ Back To Black - Amy Winehouse

Το κόλπο είναι να πιάσεις τα μαλλιά κοτσίδα ψηλά στο κεφάλι και να την κόψεις απλώς με ένα ψαλίδι! Έτσι, φαίνεται μετά ότι τα μαλλιά αποκτούν μύτες. Πάντως, εμείς θα ζητούσαμε τη βοήθεια του κομμωτή μας για κάτι τέτοιο!

@bianca.magui

tener covid te hace perder el gusto y sentido de lo que te queda bien porque segun yo mejor que salida de salón quede ##parati ##pelo ##mullet ##fypシ

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod
@blahblah.kara

does look anything like it was supposed to but okay ig ##mullet ##wolfcut ##fyp

♬ when tf did I become the og for this audio - 🐰
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb