Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Super Κική στον Αρναούτογλου: «Τώρα ξέρουν και οι πέτρες οτι έχω πάει φυλακή»

Μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχουν εκμυστηρευτεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν αυτή της Super Κικής


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 04, 2021

Super Κική στον Αρναούτογλου: «Τώρα ξέρουν και οι πέτρες οτι έχω πάει φυλακή»

H Super Κίκη ευχαρίστησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπιστοσύνη που της έδειξε στην συνεργασία τους με τις Σφήκες.

Μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχουν εκμυστηρευτεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν αυτή της Super Κικής.

Θυμίζουμε πως η πασίγνωστη Instagramer είχε αποκαλύψει τα όσα έζησε σε νεαρή ηλικία όταν και μπήκε φυλακή και το πόσο την άλλαξαν σαν άνθρωπο.

Η χθεσινοβραδινή εκπομπή ήταν η τελευταία της σεζόν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε τόσο εκείνη, όσο και τις Φελίσια Λαπάτη και Χρύσα Κατσαρίνη που αποτελούν τις Σφήκες για να τις αποχαιρετήσει.

Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά της Super Κίκης, του είπε: «Τώρα ξέρουν και οι πέτρες ότι έχω πάει φυλακή, δεν πειράζει! Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες, ξέρω ότι είμαι πολύ δύσκολη να με εμπιστευτεί κάποιος στην τηλεόραση και εσύ ο μόνος που με εμπιστεύτηκε! Δεν με εμπιστεύονται, φοβούνται γιατί είμαι ένας βόθρος, σε ευχαριστώ και σε αγαπώ πολύ»

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb