Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ζώδια

Τα τέσσερα ζώδια που θα περάσουν λίγο δύσκολα αυτόν τον μήνα

Θα ζοριστούν στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά μετά θα βρουν τον δρόμο τους

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2021

Τα τέσσερα ζώδια που θα περάσουν λίγο δύσκολα αυτόν τον μήνα
Φωτογραφία από τον χρήστη Victoria Borodinova στο Pexels

Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα με τον ερχομό του Ιουνίου και ενώ άλλοι ετοιμάζονται να το ζήσουν χαλαρά και όμορφα, κάποιοι φαίνεται ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες, που όμως θα τους κάνουν καλό και θα τους πάνε ένα βήμα μπροστά. Όπως λένε οι αστρολόγοι, τα παρακάτω ζώδια θα έχουν έναν όχι και τόσο ευνοϊκό μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επίθεση από πολλά μέτωπα

Οι άσπρες μέρες για εσένα θα έρθουν προς το τέλος του μήνα, ενώ μεχρι τότε όλα τα σχέδια σου θα είναι σε αναβολή, τα επαγγελματικά σου θα μοιάζουν με ένα κανονικό πεδίο μάχης, οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα περάσουν κρίση και μάντεψε, δε θα έχεις και λεφτά. Θα διχαστείς, θα θολώσει το μυαλό σου και γενικά κάνε πολύ υπομονή μέχρι να τελειώσει όλο αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μπάλα θα χαθεί

Σχέσεις και συνεργασίες θα είναι δύσκολα αυτόν τον μήνα και όσο και αν προσπαθείς να φτιάξεις ένα ένα τα θέματα σου, θα ξεπηδάνε άλλα και εσύ θα φτάσεις στα όρια σου. Μέσα από τη δουλειά δε, θα σου συμβούν περιστατικά που είτε θα σε αναστατώσουν είτε θα σε αγχώσουν, αλλά αυτό το ανακάτεμα θα το βιώνεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κάποιες φορές θα νιώθεις σαν να παίζεις σε ταινία, αλλά δυστυχώς θα είναι η αλήθεια. Γενικότερα θα έρθουν μέρες φορτισμένες που θα σε κάνουν να χάσεις την μπάλα.

ΙΧΘΥΣ: Μπάχαλο

Θα βαρέσεις το κεφάλι σου στον τοίχο, μιας και ένα μπάχαλο θα σε βρει στα επαγγελματικά σου, με εντάσεις, διαφωνίες, μαλώματα και γενικάθα φτάσεις σε σημείο να θέλεις να κλάψεις από απελπισία και όσο και να προσπαθείς να αλλάξεις την κατάσταση, δυστυχώς δε θα γίνει. Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα ερωτικά σου, τα οποία θα πάνε και αυτά κατά διαόλου, ενώ στα τέλη του μήνα θα τρως αμέσως ότι λεφτά βγάζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χοντρή χασούρα

Αναμένεται να χειροτερέψουν στην ζωή σου οικονομικά, ερωτικά και γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα αναστατωθείς από γεγονότα και θα έχεις χοντρή χασούρα και πρόσεξε να μην τάξεις πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις γιατί θα τα πληρώσεις, όπως επίσης και μην ακούς τα μεγάλα λόγια που μπορεί να σου πουν. Υπάρχει ανακάτωμα μέσα και έξω σου και ενδέχεται το νευρικό σου σύστημα να καταρρεύσει, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή!
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb