ENTERTAINMENT

Η Καίτη Γαρμπή στη Μουρμούρα δεν είναι αυτή που νομίζεις

Ποια είναι η σωσίας Νταίζη Ντάκου

Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2021
Η Καίτη Γαρμπή στη Μουρμούρα δεν είναι αυτή που νομίζεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Καίτη Γαρμπή και η σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» έχουν μια καρμική σχέση και έτσι συναντώνται ξανά από τη συχνότητα του Alpha.

Η σειρά του Alpha φιλοξένησε την Καίτη Γαρμπή στο επετειακό πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, στο οποίο μάλιστα όλα τα ζευγάρια συναντήθηκαν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη. Αυτή τη φορά η Καίτη Γαρμπή θα μοιάζει με την… Καίτη Γαρμπή, αλλά δεν θα είναι.

Ο ρόλος της Καίτης Γαρμπή στη Μουρμούρα

Όπως είδαμε στο πρώτο της guest της Καίτης Γαρμπή, πριν από δυο μήνες περίπου, η νέα γειτόνισσα της Βέλης και του Άγγελου ονομάζεται Νταίζη. Η Νταίζη πάντα είχε ένα όνειρο: να γίνει τραγουδίστρια. Όμως η απίστευτη ομοιότητά της με την Καίτη Γαρμπή στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της, αφού κανένας μαγαζάτορας και καμία δισκογραφική δεν της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Εμφανιζόταν πάντα ως τριτοτέταρτο όνομα, κυρίως σε πίστες της επαρχίας, χωρίς ποτέ να αναγνωριστεί το ταλέντο και η φωνή της. Η ίδια πιστεύει ότι είναι πολύ καλύτερη από την Γαρμπή και θα μπορούσε να την είχε «φάει λάχανο», αν δε της έβαζαν τρικλοποδιές τα κυκλώματα…



[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 849 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb