ENTERTAINMENT

3+1 celebrities που έπεσαν στα χέρια ληστών

Μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3+1 celebrities που έπεσαν στα χέρια ληστών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιπέτειες που θα θυμούνται για πάντα

Ja Rule

Ο ράπερ της east coast Ja Rule, ένας θρύλος του χιπ χοπ που κυκλοφόρησε τέσσερα πλατινένια άλμπουμ έπεσε θύμα ληστείας για τις πολύτιμες αλυσίδες στο λαιμό του από έναν φίλο του!

Το 2014, ο Ja Rule μίλησε για το περιστατικό στην τηλεόραση. Το 1999, αφού περπατούσε με έναν φίλο του, εκείνος έβγαλε από το τζάκετ του ένα περίστροφο και άρχισε να τον κατηγορεί πως κοιμήθηκε με την κοπέλα του. Σε δεύτερο χρόνο δε, του ζήτησε και την αλυσίδα που φορούσε ο ράπερ. Εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες, έβγαλε την αλυσίδα και του την έδωσε πριν ο φίλος του γίνει καπνός.

Nicole Scherzinger

Το 2011, η πρώην τραγουδίστρια των The Pussycat Dolls Nicole Scherzinger βρισκόταν στο Μεξικό για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ για τα γυρίσματα του "Try With Me", ένα ονειρικό μουσικό βίντεο με την ποπ σταρ να παίζει πιάνο μπροστά από έναν καταρράκτη. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων το συνεργείο κι εκείνη βρέθηκαν σε κάποια απόμερα σημεία ώσπου τους σταμάτησε μια τοπική συμμορία και τους λήστεψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sandra Bullock

Πριν γίνει η Sandra Bullock η διάσημη ηθοποιός που όλοι ξέρουμε, ήταν σερβιτόρα στη Νέα Υόρκη. Σε συνέντευξή της το 2005 μίλησε για τη μέρα που έπεσε θύμα ληστείας. Ηταν στο δρόμο προς το εστιατόριο που εργαζόταν, όταν ένας περίεργος τύπος την σταμάτησε στη γωνία ενός δρόμου, ενώ κρατούσε ένα όπλο και ένα μήλο - λέγοντας ένα σωρό περίεργα και ακαταλαβίστικα πράγματα για το προπατορικό αμάρτημα. Εν τέλει, της πήρε τα χρήματα, κι εκείνη... πήγε στη δουλειά της.

Kim Kardashian

Το 2016 σε ένα ταξίδι με τις αδερφές της στο Παρίσι, η Kim Kardashian έχασε το πιο ακριβό της μονόπετρο. Η οικογένεια έμενε σε μια βίλλα και οι ληστές περίμεναν απλώς να πετύχουν έστω ένα μέλος της οικογένειας μόνο στο σπίτι. Ένα βράδυ που βγήκαν όλοι για ποτό και φαγητό, η Kim αποφάσισε να μην τους ακολουθήσει. Τότε οι ληστές, τουλάχιστον ένας από τους οποίους φορούσε ένα σακάκι με αστυνομικά διακριτικά, την έδεσε με πλαστικά καλώδια και κολλητική ταινία και την έβαλαν στην μπανιέρα. Της έκλεψαν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι Lorraine Schwartz, σχεδόν 20 καρατίων, αξίας περίπου 4 εκατομ. δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 331 / position2: 1306
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb