ΜΟΔΑ

Back to gym με κολάν από το thelady.gr

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2021
Back to gym με κολάν από το thelady.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήρθε ο καιρός να επιστρέψουμε στο fitness και στα γυμναστήρια. Το πόσο μας έλειψε κάθε αθλητική δραστηριότητα δεν περιγράφεται με λόγια. Τώρα, όμως, είμαστε έτοιμες να φροντίσουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας με κάθε ευκαιρία και το thelady.gr είναι εδώ να φροντίσει για το στυλ μας.

Αναζητήσαμε τα πιο όμορφα και βολικά κολάν για γυμναστική και το thelady.gr είχε την απάντηση σε αυτό. Διαλέξαμε, λοιπόν, τρία μοναδικά αθλητικά κολάν που είναι super για το γυμναστήριο με pushup effect και τέλεια εφαρμογή.

Γεωμετρικό pushup κολάν

Το συγκεκριμένο κολάν έχει άνετη εφαρμογή και pushup effect. Μπορείς να το φορέσεις στο γυμναστήριο, την πεζοπορία ή και την απλή σου βόλτα στην πόλη μαζί με τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κολάν Stanley βγαίνει σε δύο χρώματα από το thelady.gr, μαύρο-γκρι και μπλε-σιελ. Μπορείς να το φορέσεις με λευκό και μαύρο t-shirt ή αθλητικό μπουστάκι.

Ροζ capri κολάν με σετ μπουστάκι

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, άλλο τόσο θα θέλεις να φορέσεις ένα capri κολάν στο γυμναστήριο. Εμείς ξεχωρίσαμε το capri κολάν Ivory σε neon χρώματα, που δίνει αίσθημα σύσφιξης σε γλουτούς και πόδια.

Συνδύασέ το με το μπουστάκι σε ίδιο χρώμα ή κάνε mix&match με μπουστάκια σε διαφορετικά χρώματα. Δώσε ένταξη και δύναμη στο fitness routine σου με το neon capri κολάν σου και φύγαμε για προπόνηση!

Biker κολάν σε dusty pink

Μια ακόμα μοναδική επιλογή από τη συλλογή του thelady, είναι το biker κολάν Fedra σε υπέροχο dusty pink color. Το απολύτως καλοκαιρινό fitness trend που σε δροσίζει και σου χαρίζει την άνεση που χρειάζεσαι.

Αν μέχρι τώρα ένιωθες ότι τα αθλητικά σορτσάκια είναι πολύ αποκαλυπτικά και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια στη γυμναστική, το biker shorts θα γίνει το αγαπημένο σου fitness item. Φοριέται εύκολα, πάει με όλα και σου επιτρέπει να τρέξεις, να κάνεις κατακόρυφο και να εκτελέσεις όλες τις διατάσεις σου, μετά από μια έντονη προπόνηση.

Ολόσωμες φόρμες γυμναστικής

Μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή με αέρα των 90s. Οι ολόσωμες φόρμες γυμναστικής κάνουν και πάλι είσοδο στις αίθουσες αεροβικής και γιόγκα. Προτίμησε μια ολόσωμη φόρμα σύσφιξης αν θέλεις να έχεις ένα μοναδικό look κατά την εκγύμνασή σου.

Εμείς διαλέξαμε την super sexy φόρμα Nevada με ανοιχτή πλάτη και άψογη εφαρμογή στο σώμα. Μια τέτοια φόρμα είναι εξαιρετική επιλογή για να εκτελείς ασκήσεις γιόγκα είτε στο γυμναστήριο είτε στην εξοχή, καθώς αγκαλιάζει το σώμα σου σε κάθε κίνηση, ακολουθώντας τη δική σου ροή σε θέσεις ευλυγισίας και δύναμης.

 Αυτές ήταν οι προτάσεις μας για fitness στυλ που μαγνητίζει. Δες περισσότερες επιλογές σε κολάν, μαγιό και αξεσουάρ στο thelady.gr. Βρες το στυλ που σου αξίζει σε φιλικές τιμές και κάνε το δικό σου fashion statement!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 288 / position2: 875
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb