ΜΟΔΑ

Το μαύρο φόρεμα από τα Η&Μ δίνει την πιο ρομαντική διάθεση στο φετινό καλοκαίρι

Απλό, αιθέριο και πολύ οικονομικό, για πολλές εμφανίσεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το μαύρο φόρεμα από τα Η&Μ δίνει την πιο ρομαντική διάθεση στο φετινό καλοκαίρι
Photo via H&M.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια μπορεί να αρνηθεί σε ένα μαύρο, αέρινο, κλασικό, αλλά και cool φόρεμα το καλοκαίρι; Φυσικά και καμία, καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που βολεύει απίστευτα να το φοράς στην πόλη, αλλά και στις διακοπές, όλες τις ώρες της ημέρας και συνδυάζεται με διάφορα παπούτσια και αξεσουάρ, για να δώσει το ανάλογο αποτέλεσμα.

Δεν χρειάζεται να φας ολόκληρες ώρες στα καταστήματα ή στο internet μέχρι να βρεις το πιο ρομαντικό και ταυτόχρονα στιλάτο μαύρο φόρεμα του καλοκαιριού, μιας και τα Η&Μ σου έχουν τη λύση και μάλιστα με πολύ προσιτή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ρούχων, φαίνεται ότι έχει κυκλοφορήσει ένα πολύ ωραίο μαύρο, midi, αέρινο φόρεμα, που υπόσχεται να ντύσει κάθε σημαντική ή και όχι, στιγμή του φετινού σου καλοκαιριού και όχι μόνο.

Ειδικά, αν είσαι και πιο girlie, το συγκεκριμένο φόρεμα θα σε ξετρελάνει, όμως μπορεί να φορεθεί από κοπέλες κάθε style, μιας και ταιριάζει τέλεια τόσο με τα sneakers σου, όσο και με τα σανδάλια ή τα mules σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εν λόγω φόρεμα είναι από λινό, έχει λεπτές τιράντες και κουμπάκια στο μπροστινό του μέρος, ενώ η πλάτη είναι σε style σφηκοφωλιάς και έρχεται μέχρι το γόνατο. Μιας και είναι ένα κομμάτι πολύ δημοφιλές, πολλές άλλες εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, εμείς όμως σου παρουσιάζουμε και το πιο οικονομικό.

Είναι σικάτο, φοριέται εύκολα και δε θα μετανιώσεις την αγορά του.

Photo via H&M.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 556 / position2: 990
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb