ΜΟΔΑ

Η Ειρήνη Καζαριάν φορεσε το πιο hot παντελόνι της σεζόν και είναι από τα Pull and Bear

Μια πολύ ωραία πρόταση για καλοκαιρινές εμφανίσεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Ειρήνη Καζαριάν φορεσε το πιο hot παντελόνι της σεζόν και είναι από τα Pull and Bear
Photo via Instagram/Nounee

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, πρόσφατα έκανε τις διακοπές της στις Μαλδίβες και έφερε το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Όμως τις εντυπώσεις έκλεψε το υπέροχο παντελόνι που φορούσε σε μια από τις φωτογραφίες της, το οποίο μάλιστα είναι και η απόλυτη τάση της σεζόν και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για τις φετινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Μάλιστα είναι οικονομικό, καθώς μπορείς να το βρεις στα Pull and Bear.

Συνδύασε το με crop tops, πουκάμισα δεμένα στη μέση, κορσέδες, t-shirt, ακόμα και κιμονό και να ξέρεις ότι θα κλέψεις τα βλέμματα. Το συγκεκριμένο παντελονί με τα δυο διαφορετικά χρώματα είναι μεγάλη τάση φέτος και φοριέται από τα πιο γνωστά fashion icon του πλανήτη και δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Μάλιστα, η Καζαριάν, ξέροντας ότι το κοινό της θα τρελαθεί με αυτό το τζον, ανέφερε και το κατάστημα από όπου το πήρε. Κάνε λοιπόν κάτι πιο τολμηρό αυτήν την εποχή όσον αφορά το styling και ευχαριστήσου το.

Μπορείς να δεις πως φαίνεται στο νεαρό μοντέλο, μπροστά και πίσω, τσεκάροντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nounee. (@nounekazaryan)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 516 / position2: 1041
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb