ENTERTAINMENT

MasterChef 5: Κανείς δεν θέλει τον Διονύση

Ημιτελικός για γερά νεύρα απόψε στο ριάλιτι μαγειρικής

Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2021
MasterChef 5: Κανείς δεν θέλει τον Διονύση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό βρίσκονται οι έξι φιναλίστ του MasterChef 5 που θα κληθούν να λάβουν μέρος στον πρώτο ημιτελικό.

Μετά την αποχώρηση του Τζιοβάνι Σκαράτζι, οι έξι που παραμένουν στον διαγωνισμό, έχοντας περάσει αρκετές δοκιμασίες, βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο: τον τίτλο του MasterChef 5.

Σε ζευγάρια στον πρώτο ημιτελικό του MasterChef 5

Κάπως έτσι ξεκινά ο πρώτος ημιτελικός ξεκινά, σε μια δοκιμασία ζευγαριών που προκαλεί ένταση και αμηχανία. Όπως βλέπουμε ήδη από το τρέιλερ, κανείς από τους πέντε μάγειρες του MasterChef 5 δεν επιθυμεί να έχει ως παρτενέρ τον Διονύση.

Δύο από τα ζευγάρια του ημιτελικού του MasterChef 5 θα αναγκαστούν να μαγειρέψουν σε μια τελική δοκιμασία αποχώρησης. Ένα μοναδικό πιάτο αντιγραφής για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, από τον Executive Chef στο Mykonos No5, Μιχάλη Μάρθα, θα καθορίσει ποιοι πρόκειται να περάσουν στην εκλεκτή πεντάδα.

Τι αναφέρουν τα spoiler για την τελική τετράδα του MasterChef 5

Σε ό,τι αφορά τους φετινούς φιναλίστ του MasterChef 5, σύμφωνα με το TV24 τελική τετράδα θα αποτελείται από δύο γυναίκες και δύο άντρες. Φυσικά εξ αυτών, την τελευταί ημέρα θα μείνουν μόνο δύο, να διεκδικήσουν το φετινό έπαθλο.

Πρόκειται για τους Μαργαρίτα Νικολαϊδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρο Συνοδινό και Διονύσιο Σαρακίνη. Αυτό που έχει απογοητεύσει τους περισσότερους είναι πως το φαβαρί και πολύ αγαπητός σε όλους, Τζιοβάνι Σκαράτζι, δεν θα φτάσει στην τετράδα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 638 / position2: 1404
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb