ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ο μήνας κάνει φινάλε με μια έκλειψη και ανάδρομο: Πώς θα επηρεαστείς από αυτή

Αλλαγές, μικροπροβλήματα, ανατροπές
AstroGirl
Ο μήνας κάνει φινάλε με μια έκλειψη και ανάδρομο: Πώς θα επηρεαστείς από αυτή
Photo by Roberto Nickson from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 26 Μαΐου, κάτι λίγο διαφορετικό θα συμβεί όταν κοιτάξουμε το φεγγάρι το βράδυ - θα πραγματοποιηθεί μια σεληνιακή έκλειψη (γνωστός και ως ματωμένο φεγγάρι) στον Τοξότη, αντί για μια κανονική πανσέληνο - που θα ήταν ωραία για να πάμε βόλτα και να τη δούμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Στην αστρολογία, μια έκλειψη είναι μια συνθήκη που αλλάζει το παιχνίδι και έχει τη δύναμη να αντιστρέψει εντελώς την πορεία της ζωής απλώς με μικρολεπτομέρειες στις επιλογές μας. Επειδή αυτή η έκλειψη λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του περιπετειώδη και αυθόρμητο Τοξότη, μπορεί ακόμη και να σας ενθαρρύνει να ξεκινήσετε έναν δρόμο που θα σας οδηγήσει κάπου εντελώς καινούργιο - και εκεί που δεν το περιμένετε, να πείτε "αλλάζω δουλειά!" ή "θα κόψω τα μαλλιά μου!" ή "θα χωρίσω!".

Και τι νομίζατε, τελειώσαμε; O μήνας τελειώνει με το ανάδρομο Eρμή στις 29 Μαΐου. Η αναδρομή θα πραγματοποιηθεί στους Δίδυμους, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα σωρό μικροπροβλήματα και... μπάχαλα! Δηλαδή, πολλά προβλήματα επικοινωνίας και μια γενική αίσθηση χάους! Ωστόσο, μερικές φορές οι περισπασμοί μπορούν να οδηγήσουν στις μεγαλύτερες εξελίξεις και από μια λανθασμένη κίνηση ή σκέψη, ή επιλογή να βρεθείτε με κάτι νέο στα χέρια σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
1 / position1: 769 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb