Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

To απόλυτο καλοκαιρινό spot είναι η βίλα της Naomi Campbell στην Κένυα

Βρίσκεται συγκεκριμένα στο Malindi, τη... μικρή Ιταλία της Αφρικής!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 19, 2021

To απόλυτο καλοκαιρινό spot είναι η βίλα της Naomi Campbell στην Κένυα

Πάμε ένα ταξιδάκι ως την ακτή του Ινδικού Ωκεανού, στην Κένυα για να επισκεφθούμε το supermodel Naomi Campbell στην πολυτελή, ευάερη, ευήλια βίλα της.

Η ζωή της ως super model και fashion icon απαιτούσε ένα μέρος για να ξεφεύγει και να χαλαρώνει, και η ήρεμη παραθαλάσσια πόλη Malindi αποδείχθηκε το τέλειο σημείο για να κάνει κάτι τέτοιο.

"Είναι ένα πολύ ήρεμο μέρος", λέει η Campbell. "Δεν θέλεις να κάθεσαι παρέα με το τηλέφωνό σου. Δεν θες να δεις τηλεόραση. Θέλεις απλώς να διαβάσεις και να ζήσεις ήρεμα τη στιγμή".

Η ίδια επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Μalindi στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και επέστρεψε ξανά μερικά χρόνια αργότερα με έναν παλιό φίλο, τον ιδιοκτήτη αυτού του πολυτελούς θέρετρου της Κένυας, το οποίο στεγάζει μια χούφτα ιδιωτικών κατοικιών, συμπεριλαμβανομένης της δικής της πλέον βίλας.

Το Malindi υπήρξε από καιρό το αγαπημένο spot του ιταλικού τζετ. "Όλοι οι ντόπιοι μιλούν ιταλικά", λέει η Campbell. "Είναι σαν τη Μικρή Ιταλία στην Ανατολική Αφρική."
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb