TV ΣΕΙΡΕΣ

La Casa De Papel: Η τελευταία φωτογραφία από τα γυρίσματα

Η ανάρτηση στο instagram που σήμανε το τέλος των γυρισμάτων

Δημοσίευση ΜΑΙ 14, 2021
La Casa De Papel: Η τελευταία φωτογραφία από τα γυρίσματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα γυρίσματα του La Casa De Papel ολοκληρώθηκαν και οι συντελεστές της ισπανικής σειράς αποχαιρέτισαν του θαυμαστές του αστυνομικού θρίλερ με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εν αναμονή της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του La Casa De Papel στο Netflix, ο επίσημος λογαριασμός της ισπανικής παραγωγής έγραψε: «Ότι ξεκίνησε ως ληστεία τελείωσε σαν οικογένεια. Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν τελείωσε. Ευχαριστούμε όλους τους θαυμαστές έγιναν μέρος της «Αντίστασης», ανυπομονούμε να σας δείξουμε το τέλος της ιστορίας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Το αντίο του Professor στο La Casa De Paper

Πριν από μερικές ημέρες, ο Professor, αποχαιρέτισε το La Casa De Papel με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό. «Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του ''Casa de Papel''. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φαν (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα, αγαπητέ μου Profesor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Προφεσόρ ή κατά κόσμον Αλβάρο Μόρτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morte (@alvaromorte)

Οπως έχει ήδη ανακοινώσει το Netflix αλλά και ο δημιουργός της σειράς «La Casa De Papel», Αλεξ Πίνα: «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του ''La Casa de Papel''. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb