ENTERTAINMENT

H απίστευτη μεταμόρφωση του The Rock, Dwayne Johnson

Είναι σαν το καλό κρασί, όσο περνούν τα χρόνια είναι και πιο κουλ και ωραίος
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H απίστευτη μεταμόρφωση του The Rock, Dwayne Johnson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Dwayne Douglas Johnson, γνωστός και με το παρατσούκλι, The Rock, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood όπως αποδεικνύεται διαρκώς από έρευνες και αποτελεί έναν από τους ηθοποιούς με τις υψηλότερες πωλήσεις στον κόσμο. Το ξέρατε πως επίσης είναι και τραγουδιστής αλλά και παραγωγός;

O ίδιος φυσικά ήταν και επαγγελματίας παλαιστής, καθώς και πρώην ποδοσφαιριστής του Καναδικού και Αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά την πάλη, ο Rock είναι μάλιστα, ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες παλαιστές όλων των εποχών, καθώς αγωνίστηκε για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (WWF, αργότερα WWE) για οκτώ χρόνια, προτού ακολουθήσει καριέρα υποκριτικής.

Οι ταινίες του έχουν κερδίσει πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική και πάνω από 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, καθιστώντας τον έναν από τους ηθοποιούς με τις υψηλότερες πωλήσεις στον κόσμο. Κατέχει τόσο την αμερικανική όσο και την καναδική υπηκοότητα, ωστόσο κατάγεται από την Σαμόα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, ο Dwayne Johnson στράφηκε στην πάλη. Ο πατέρας του, "Soulman" Rocky Johnson ήταν στο αποκορύφωμα της φήμης του στη δεκαετία του '70 και του '80 και ήταν μέλος της πρώτης ομάδας (μαζί με τον Tony Atlas) που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Team Tag του WWF (τώρα WWE).

Ο παππούς του Rock ήταν ο Ύπατος Αρχηγός Peter Maivia, ένας «αδερφός αίματος» της διάσημης πάλης Anoa'i. Γεννημένος στη Σαμόα, μετακόμισε στη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει την καριέρα του και κέρδισε τίτλους στο Νότιο Ειρηνικό πριν εγκατασταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένας συγγραφέας αποφάσισε να γράψει μαζί με τον Ντουέιν την αυτοβιογραφία του, με τίτλο "The Rock Says...", το 2000. Από τότε, είχε αρχίσει και την κινηματογραφική του καριέρα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αμερικάνικη ταινία "The Scorpion King", το 2002.

Χάρη στις πολλές πωλήσεις που έκανε η ταινία, ο Ντουέιν πήρε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσοστό από το υπόλοιπο καστ της ταινίας (5.5 εκατομμύρια). Ωστόσο δεν το άφησε εκεί, συνέχισε την καριέρα του και στον κινηματογράφο, αλλά και στην τηλεόραση!

H μεταμόρφωσή του είναι πάντως, εκπληκτική και μπορούμε να πούμε πως είναι σαν το καλό κρασί, όσο περνούν τα χρόνια είναι και πιο κουλ και ωραίος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 441 / position2: 1004
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb