Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

MasterChef: Τους έκανε άνω κάτω με πλεονεκτήματα φωτιά

O παίκτης που μπορούσε να καθορίσει πολλά στην ομαδική δοκιμασία

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 07, 2021

MasterChef: Τους έκανε άνω κάτω με πλεονεκτήματα φωτιά

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός ήταν νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας κι είχε στα χέρια του πλεονεκτήματα φωτιά, αφού θα μπορούσε να καθορίσει πολλά στην ομαδική δοκιμασία, ίσως περισσότερα από κάθε άλλη φορά.

Θα μπορούσε να διαμορφώσει τις ομάδες, να καθορίσει τους αρχηγούς των ομάδων αλλά και τα υλικά που θα μαγειρέψουν οι τρεις τριμελείς ομάδες. Για την μπλε ομάδα επέλεξε την Μαρίνα Ντεμολλάι, τον Παναγιώτη Τζαμαλή (αρχηγός) και τον Γιάννη Αυλωνίτη, για την κόκκινη ο ίδιος (αρχηγός), η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και για την κίτρινη έμειναν ο Νίκος Σκορδάκης, ο Παύλος Χάππιλος (αρχηγός) κι ο Διονύσης Σαρακίνης. Η κόκκινη ομάδα κράτησε το κόκκινο πιάτο με κυρίως πιάτο τον τόννο, η κίτρινη πήρε το μαύρο με μύδια κι η μπλε το άσπρο με καλαμάρια. 

Βέβαια οι πιο πολλοί μίλησαν για στρατηγική από τον ίδιο, αφού κάποιους παίκτες τους έβαλε αρχηγούς επειδή τους θεωρεί πιο αδύναμους.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb