ΜΟΔΑ

3+1 ταινίες που θα σου δείξουν τον δρόμο για την καλοκαιρινή φετινή μόδα

Πάρε συμβουλές στο styling από τους καλύτερους στυλίστες του Hollywood
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3+1 ταινίες που θα σου δείξουν τον δρόμο για την καλοκαιρινή φετινή μόδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Slip dresses, αέρινα φορεματάκια και γενικώς 90s fashion. Φέτος το καλοκαίρι πάρε συμβουλές στο styling από τους καλύτερους στυλίστες του Hollywood πατώντας play στις παρακάτω ταινίες!

Great Expectations

Ονομάζεται μινιμαλισμός. Eίμαστε πάντα τόσο ικανοποιημένες όταν βλέπουμε πως τα κομψά, μονοχρωματικά σύνολα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα + αγαπάμε ιδιαιτέρως τα mules με τα τακούνια. Ειδικά όμως φέτος τα set στο ντύσιμο είναι must!

The Talented Mr. Ripley

Το φινετσάτο στυλ Ριβιέρα για αγόρια και κορίτσια που λατρεύουμε και που γενικώς συγκεντρώνει πάντα τα καλύτερα σχόλια - δες απλώς πόσο στυλάτος είναι Matt Damon, o Jude Law και η Gwyneth και θα καταλάβεις! 

Romeo + Juliet

Η επέλαση του underground ρομάντσου με μια σαιξπηρική εσάνς έγινε το 1996 με τα χαβανέζικά πουκάμισα του Ρωμαίου και την αιθέρια παρουσία της Claire Danes με τα φορεματάκια και τις ζακετούλες της. Γλύκα!

How Stella Got Her Groove Back

Mε πρωταγωνίστριες τις Whoopi Goldberg, Taye Diggs και Regina King, το How Stella Got Her Groove Back είναι ένα ταξίδι στα καλοκαιρινά trends του 90 και του στυλ της εποχής που είναι εντελώς 2021, με slip φορέματα, καπέλα με φαρδύ γείσο και συγκλονιστικά μπικίνι από Valentino, Susan Lazar και Moschino!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 455 / position2: 1826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb