ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι οι πιο χειριστικοί σύντροφοι

Απέφυγε τους όσο πιο γρήγορα μπορείς
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι οι πιο χειριστικοί σύντροφοι
Φωτογραφία από τον χρήστη RODNAE Productions στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα θα έχεις πετύχει κάποια στιγμή της ζωής σου χειριστικούς ανθρώπους, είτε σε φιλικές, είτε σε επαγγελματικές και σε εpωτικές σχέσεις και σίγουρα συμφωνείς στο ότι έχουν τις πιο τοξικές συμπεριφορές και σε έκαναν να νιώθεις πάρα πολύ άσχημα συναισθήματα.

Ειδικά αν σου έχει τύχει ένας τέτοιος σύντροφος, τότε ξέρεις τι δε θέλεις σίγουρα να συναντήσεις ξανά στη ζωή σου. Εμείς μπορούμε να σου αποκαλύψουμε ποια ζώδια έχουν την τάση να φέρονται με αυτόν τον τρόπο και να σε προστατέψουμε πριν σε βρει το κακό.

Σαφώς και δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι, όμως τι χάνεις με το να ενημερωθείς για τους πιο χειριστικούς του ζωδιακού κύκλου;

Δίδυμοι

Οι λέξεις είναι το απόλυτο όπλο για χειραγώγηση. Είναι τόσο καλοί στο να αλλάζουν το νόημα όσων θέλουν να περάσουν και χρησιμοποιούν τόσο τέλεια το λεξιλόγιο που μπορούν να σου πουν αυτό που θέλουν με τρόπο που δε θα το καταλάβεις. Είναι πολύ έξυπνη και ξέρουν πως να σε παραπλανήσουν.

Λέοντες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λόγο του και να διαστρεβλώσει όποια κατάσταση θελήσει, ειδικά όταν νιώσει απειλή ή ανασφάλεια. Αλλάζουν εντελώς την ιστορία, βασισμένοι στην αδυναμία των άλλων, ώστε να καταφέρουν τον σκοπό τους. Βέβαια, όταν κάνουν σχέση πρέπει να μάθουν ότι οφείλουν να δίνουν χώρο στις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου τους.

Σκορπιοί

Δεν είναι και το πιο εκφραστικό ζώδιο όσον αφορά τα συναισθήματα τους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις τους, οπότε πολλές φορές γίνονται χειριστικοί μέσα από την σιωπή τους. Αν πάλι θέλουν να μπουν σε μια σχέση, τότε υπάρχει τρόπος για να διαχειριστούν την χειριστική τους συμπεριφορά.

Ιχθείς

Έχουν πολύ ένστικτο στις σχέσεις τους, οπότε μπορούν πολύ εύκολα να ελέγξουν ή να χειραγωγήσουν το ταίρι τους και να επιβάλλουν αυτό που θέλουν, καταπατώντας τα θέλω του άλλου. Είναι όμως σε θέση  να μάθουν να συμβαδίζουν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους και να μάθουν  να ακούν τις ανάγκες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 525 / position2: 1016
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb