ENTERTAINMENT

Η κόρη του Will Smith αποκάλυψε πως είναι πολυσυντροφική στη μητέρα της και στη γιαγιά της

Η Willow εξήγησε ότι είναι υπέρμαχος της ηθικής πολυγαμίας
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΠΡ 29, 2021
Η κόρη του Will Smith αποκάλυψε πως είναι πολυσυντροφική στη μητέρα της και στη γιαγιά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Willow Smith, κόρη του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ Will Smith, αυτοχαρακτηρίστηκε «πολυσυντροφική» (polyamorous) κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής της μητέρας της Red Table Talk.

Η 20χρονη καλλιτέχνιδα, που πιστεύεται ότι βρίσκεται από το 2017 σε μονογαμική σχέση με τον νεαρό Tyler Cole, συζήτησε ανοιχτά για τις εpωτικές της προτιμήσεις και απόψεις με τη μητέρα της και τη... γιαγιά της μπροστά στον φακό.

Όπως εξήγησε η Willow, για την ίδια «το θεμέλιο της πολυσυντροφικότητας είναι η ελευθερία να δημιουργείς ένα στιλ σχέσεων που λειτουργεί για εσένα, και όχι να μπαίνεις κατευθείαν στη μονογαμία επειδή όλοι γύρω σου πιστεύουν ότι αυτό είναι το σωστό». «Αναρωτήθηκα, πώς μπορώ να διαμορφώσω την προσέγγισή μου για τις σχέσεις με αυτόν τον παράγοντα κατά νου; Κάνοντας έρευνα για την πολυσυντροφικότητα, διαπίστωσα ότι ο βασικός λόγος που διαλυονται οι μονογαμικές σχέσεις ή οι γάμοι, είναι η απιστία», συμπλήρωσε η 20χρονη.

Η Willow εξήγησε ότι είναι υπέρμαχος της ηθικής πολυγαμίας, που σημαίνει ότι όλα τα εμπλεκόμενα άτομα στην πολυσυντροφική σχέση γνωρίζουν όλες τις παραμέτρους και συναινούν. Η γιαγιά της πάντως εμφανίστηκε αρκετά επιφυλακτική μπροστά σε αυτές τις ιδέες περί σχέσεων που της παρουσίασε η εγγονή της, σχολιάζοντας ότι για την ίδια «όλα αυτά μοιάζουν να περιστρέφονται γύρω από το σeξ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεαρή κοπέλα εξήγησε στη γιαγιά της ότι αυτό δεν ισχύει πάντα. Μάλιστα μίλησε για το δικό της παράδειγμα, αφού η γνωριμία της με τον κόσμο της πολυσυντροφικότητας έγινε μέσα από ένα «μη σeξουαλικό» πρίσμα. «Στον φιλικό μου κύκλο, είμαι το μοναδικό πολυσυντροφικό άτομο, και όμως κάνω το λιγότερο σeξ από όλους μου τους φίλους», σημείωσε η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith)

Η μητέρα της Willow, Jada Pinkett Smith πάντως φάνηκε αρκετά πιο ανοιχτή στις ιδέες της κόρης της. «Είμαι ok με ο,τιδήποτε κι αν κάνεις» είπε η 49χρονη σταρ του Matrix 4, προσθέτοντας ότι κατανοεί τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα η 20χρονη.

Η τελευταία δήλωση της Willow για τις εpωτικές της προτιμήσεις ουσιαστικά δεν αποτελεί αποκάλυψη, αφού η νεαρή κοπέλα είχε εξομολογηθεί πριν από περίπου δύο χρόνια στην εβδομαδιαία της σειρά στο Facebook Watch ότι είναι bisexual και polyfidelitous (μια μορφή πολυγαμίας όπου οι εμπλεκόμενοι έχουν συμφωνήσει να μην έχουν σeξουαλικές σχέσεις με άτομα εκτός της πολυσυντροφικής σχέσης).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Cole (@existentialcrisisboy)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 430 / position2: 1347
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb