Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Tο σπίτι της Mandy Moore είναι όπως εκείνη: Σικ και εντυπωσιακό

Ενα σπίτι με αρχιτεκτονική της δεκαετίας του 1950 στη Pasadena

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΠΡ 23, 2021

Όλοι ήταν ερωτευμένοι με τη Mandy Moore όταν έκανε το ντεμπούτο της στη δεκαετία του 90. Αλλά υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που θα ερωτευτεί κανείς: Το σπίτι της!

Η Mandy Moore και ο αρραβωνιαστικός της, Taylor Goldsmith, ερωτεύτηκαν το εκπληκτικό σπίτι στη Pasadena, ένα σπίτι με αρχιτεκτονική της δεκαετίας του 1950, σχεδιασμένο από τον Harold B. Zook αξίας 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων. "Ερωτευθήκαμε τη θέα, την πισίνα, την αυλή, βασικά όλη την ενέργεια του μέρους", δήλωσε η Mandy Moore σε συνέντευξή της στο Architectural Digest.

Όταν άρχισαν να το σχεδιάζουν, δεν ήθελαν τίποτα στο σπίτι να φαίνεται πολύ glam ή πολυτελές και ήθελαν να διατηρήσουν το αρχικό πνεύμα του σπιτιού που ήταν πιο vintage.

Ξεκινάμε με το πανέμορφο σαλόνι όπου η ηθοποιός και τραγουδίστρια μας δείχνει κάθε λεπτομέρεια! Το σπίτι είναι γεμάτο ρετρό, άνετα statement έπιπλα από brands όπως το Anthropologie, το CB2, το Cedar & Moss και Aquatica. Επειδή είναι και οι δυο μουσικοί έχουν ένα μεγάλο πιάνο και πικάπ για να διατηρούν την άνετη ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Περνάμε παρακάτω, στα υπόλοιπα δωμάτια με τα γιγάντια παράθυρα που γεμίζουν φως στο σπίτι και, για περισσότερα, δείτε στο βίντεο!
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb