ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που λατρεύουν να είναι single και περνάνε τέλεια

Τους αρέσει να περνούν αρκετό χρόνο με τον εαυτό τους και δείχνουν να μην καίγονται να δεσμευτούν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα ζώδια που λατρεύουν να είναι single και περνάνε τέλεια
Φωτογραφία από τον χρήστη Andres Ayrton στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν αποφασίσουν να δεσμευτούν το κάνουν πραγματικά και είναι αφοσιωμένα, όμως γενικά τους αρέσει το διάστημα που είναι μόνα τους και ξέρουν να περνούν τέλεια με τον εαυτό τους. Τα ζώδια αυτά είναι στην καλύτερη τους φάση όταν είναι single και γενικά τρελαίνονται να έχουν χρόνο για να κάνουν όσα θέλουν, χωρίς να εξαρτώνται από κανέναν.

Δίδυμος

Δεν αντέχει το ρουτίνιασμα, ειδικά μέσα σε μια σχέση. Αν θέλεις να είσαι μαζί του, θα πρέπει να έχεις και εσύ την ίδια δίψα για ανακαλύψεις καθημερινά, αλλιώς θα προτιμήσει την ελευθερία του. Επίσης να ξέρεις ότι του αρέσει να βάζει δύσκολους στόχους και ότι αν του τα δώσεις όλα με τη μια, τότε θα βαρεθεί γρήγορα.

Τοξότης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γενικά φοβάται τις δεσμεύσεις και τις σχέσεις και πολλές φορές δεν μπορεί να παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι μπορεί να έχει αισθήματα για κάποιο πρόσωπο. Απολαμβάνει όμως κάθε στιγμή της μοναχικότητας του, μιας και η ελευθερία του είναι πολύ σημαντική για αυτόν. Είναι ανεξάρτητος, ενθουδιώδης και πολύ αισόδοξος από τη φύση του, ενώ τρελαίνεται για περιπέτειες και αλλαγές.

Κριός

Αν τον πιέσεις τον έχασες. Όταν αισθανθείς ότι η κατάσταση γίνεται αφόρητη για αυτόν νιώθει μπερδεμένος. Θέλει να είναι ανεξάρτητος συναισθηματικά και οικονομικά, ενώ του αρέσει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του, γιατί πολύ απλά ξέρει πως μπορεί να περάσει καλά.

Ταύρος

Μπορεί ο Ταύρος να είναι ζώδιο της σχέσης και να του αρέσει πολύ να περνάει χρόνο με το ταίρι του, όμως αρέσκεται εξίσου να περνάει χρόνο με τον εαυτό του. Αν τον δεις να μην μιλάει πολύ και να αποτραβιέται, τότε σημαίνει ότι αυτό έχει ανάγκη, οπότε μην τον ζαλίσεις, γιατί μπορεί στο τέλος να εκνευριστεί και το τελευταίο που θέλεις είναι να έχεις να κάνεις με έναν θυμωμένο Ταύρο.

Αιγόκερως

Εκμεταλλεύεται την μοναξιά για να σκεφτεί και να βρει τα πατήματα του. Πολλές φορές απορροφάται από την δουλειά, γιατί θέλει να έχει επαγγελματική καταξίωση. Στον έρωτα, έχει υψηλές απαιτήσεις για αυτό και βρίσκει δύσκολα ταίρι και ακόμα και αν κάνει σχέση, θέλει διαστήματα ησυχίας, ώστε να κάνει πράγματα για τον εαυτό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 374 / position2: 727
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb