ENTERTAINMENT

Αγριες Μέλισσες: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν την τρίτη σεζόν

Τέλη Απριλίου φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα στη δημοφιλή σειρά

Δημοσίευση ΑΠΡ 14, 2021
Αγριες Μέλισσες: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν την τρίτη σεζόν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλη Απριλίου φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα στη δημοφιλή σειρά

Η επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες κάνει τους συντελεστές της σειράς να προχωρούν και σε τρίτη σεζόν. Ένα όμως από τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν και ποιοι θα μας αποχαιρετήσουν το φετινό καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι ότι για κάποιους από τους ήρωες οι ιστορίες θα ολοκληρωθούν φέτος, ενώ νέα πρόσωπα θα προστεθούν στη σειρά του χρόνου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κάτια Δανδουλάκη θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και πριν το τέλος του έτους θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει περαιτέρω ή όχι.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ενδεχομένως να κάνει κάποιες επανεμφανίσεις στον νέο κύκλο, στις Άγριες Μέλισσες, καθώς οι σεναριογράφοι έχουν αφήσει ανοιχτή την ιστορία του.

Ο Γιώργος Γάλλος που υποδύεται τον Μιλτιάδη είναι ακόμα ένας ηθοποιός του οποίου το μέλλον στις Άγριες Μέλισσες είναι με ερωτηματικό. Όπως, επίσης, ερωτηματικό έχει και ο ρόλος του Κωνσταντή, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Κουκουράκης.

Περί τα τέλη Απριλίου φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα για τις Άγριες Μέλισσες, ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb