CELEBS

Kόρες 8 διάσημων μοντέλων που ακολουθούν την καριέρα της μαμάς τους

Η νέα γενιά supermodels που είναι περιζήτητες σήμερα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Kόρες 8 διάσημων μοντέλων που ακολουθούν την καριέρα της μαμάς τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην περίπτωση πολλών διάσημων supermodels, αλλά και λιγότερο διάσημων μοντέλων, “το μήλο έπεσε κάτω απο τη μηλιά”. Η νέα γενιά, οι κόρες τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν την καριέρα της μαμάς τους. Ποιες είναι αυτές; Διάβασε παρακάτω.

Cindy Crawford & Kaia Gerber

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆𝗕𝗶𝗴 𝗳𝗮𝘀𝗵𝗶𝗼𝗻 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆☆ (@bigfashionenergy)

Πρώτη και πολύ αγαπημένη, η κόρη της Cindy Crawford, η 19χρονη Kaia Gerber, που έχει γίνει ήδη γνωστή και επιτυχημένη απο τα 15 της, καθώς έχει δουλέψει για μεγάλους οίκους, ανάμεσα στους οποίους είναι οι Marc Jacobs και Calvin Klein, Burberry, Prada, Chanel, Fendi, BottegaVeneta, Loewe και πάρα πολλούς ακόμα. Μαμά και κόρη, περπάτησαν στο show Versace, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018.

Kate Moss & Lila Grace Moss Hack

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Grace (@lilamoss)

Ένα απο τα supermodels των 90’s που καταφέρνουν να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, είναι η Kate Moss. Είδαμε πρόσφα τα την μόλις 18 ετών κόρη της, Lila Grace Moss Hack, στο show του οίκου Fendi (όπου περπάτησε και η ίδια), για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2021. Το πρακτορείο που την εκπροσωπεί, είναι αυτό που έφτιαξε η μαμά της το 2016, το Kate Moss Agency.

Yolanda Hadid, Gigi & Bella Hadid

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOLANDA (@yolanda.hadid)

Η μαμά με τις δύο απο τις πιο επιτυχημένες κόρες στο χώρο της μόδας αυτήν τη στιγμή είναι η Yolanda Hadid. Πριν ξεκινήσει στο “Real Housewives of Beverly Hills”, ήταν μοντέλο. Οι κόρες της, Gigi και Bella Hadid, έχουν πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες καμπάνιες και πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων μόδας σε όλον τον κόσμο.

Vanessa Paradis & Lily-Rose Depp

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

H Vanessa Paradis, Chanel ambassador και cover στην Vogue Paris, έδωσε τη σειρά στην κόρη της Lily-Rose Depp (κόρη και του Jonny Depp), η οποία μόλις 16 χρονών περπάτησε στο show οίκου Chanel. Φαίνεται, όμως, πως ακολουθεί και τα βήματα του πατέρα της, αφού έχει ήδη παίξει και σε αρκετές ταινίες.

Kris & Kendall Jenner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mummy And Me (@mama_et_bebe)

Ακόμα μια πολύ διάσημη reality mama, με επιτυχημένες κόρες είναι η Kris Jenner. Για όσες δεν γνωρίζουν, ξεκίνησε από το χώρο του modeling. Μπορεί να μην ακολούθησε τελικά αυτήν την καριέρα, ωστόσο, η κόρη της, Kendall, είναι απο τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα της εποχής μας.

Heidi & Leni Klum

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Supermodel και επιτυχημένη παρουσιάστρια του Project Runway και Making the Cut, η Heidi Klum έχει μια πολύ μεγάλη καριέρα. Πρόσφατα, αρχίσαμε να ακούμε όλο και περισσότερο το όνομα της κόρης της Leni, που της μοιάζει πολύ. Βλέπουμε συχνά να φωτογραφίζονται μαζί για το instagram. Η 16χρονη ξεκίνησε με Fashion Shows της περασμένης Berlin Fashion Week, ενώ τον Ιανουάριο του 2021, είδαμε μαμά και κόρη να πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο της Γερμανικής Vogue.

Jerry Hall, Elizabeth & Georgia May Jagger

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jerry Hall Archives (@thejerryhall)

Οι κόρες της Jerry Hall, Georgia May & Elizabeth Jagger ακολουθούν, επίσης, τσ βήματα της μαμάς τους. Η Jery Hall, στη δεκαετία του 70’ είχε εμφανιστει σε πάνω 40 εξώφυλλα περιοδικών, ανάμεσα στα οποία ήταν η Vogue και το Cosmopolitan. Η μεγάλη κόρη της, Elizabeth, ξεκίνησε την καριέρα της 5 χρονών και έχει περπατήσει σε shows οίκων όπως οι Tommy Hilfiger και Sonia Rykiel. Ενώ η Georgia May Jagger, έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών, όπως η Vogue και το Harper's Bazaar.

Lucie de la Falaise & Ella Richards

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Temperley London (@temperleylondon)

H Lucie de la Falaise ανήκει σε μια οικογένεια που έχει αφήσει ιστορία, καθώς είναι η ανηψιά της LouLou de la Falaise. Η Lucie, που είναι φίλη της Kate Moss, στα 16 της περπάτησε στο show του Yves Saint Laurent. Η κόρη της, Ella Richards, έχει υπογράψει με το πρακτορείο της Kate Moss και την έχουμε δει ήδη στην καμπάνια του οίκου Burberry, έχει δουλέψει με τον Michael Kors, τη Stella McCartney και Linda Farrow.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb