ENTERTAINMENT

Η Khloe Kardashian για να αποδείξει πως είναι όντως fit, πόσταρε γuμνό βίντεο. Γουατ;

Μήπως παρασχολείται με το τι λένε οι άλλοι;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Khloe Kardashian για να αποδείξει πως είναι όντως fit, πόσταρε γuμνό βίντεο. Γουατ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Xτες θυμάσαι πως σου είπαμε για τη τάχα "απαγορευμένη" φωτογραφία που δεν ήθελε ποτέ να δούμε η Khloe Kardashian.

Aν δεν θυμάσαι δες αυτό ☟

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΗ «αρετουσάριστη φωτογραφία της Khloe Kardashian που δεν θέλει να δείτε», μας φαίνεται μια χαρά ΑΠΡ 06, 2021

Θα θυμάσαι επίσης πως σου είπαμε ότι όταν διέρρευσε η unfiltered φωτογραφία της, η PR team της προσπάθησε να την σταματήσει από το να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, αλλά ας μη γελιόμαστε δεν μπορείς να σταματήσεις το ποτάμι από το να ρέει, και υπήρξε πρώτο θέμα σε όλα τα forum, στο Reddit, Twitter κλπ.

Η ίδια η Khloe που όντως, επιβεβαιώνεται πως δεν ήθελε αυτή τη φωτογραφία εκεί έξω στον σκληρό κόσμο, ένιωσε την ανάγκη... να ποστάρει βίντεό της στα οποία φορά μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο για να αποδείξει πως έχει κοιλιά πλάκα και πως η φωτογραφία που "δεν την κολακεύει" όπως είπε ήταν αποτέλεσμα κακού φωτισμού.

Όμως μας κάνει να αναρωτιόμαστε, γιατί να νιώθει τόσο μεγάλη την ανάγκη να αποδείξει πως είναι γυμνασμένη, όταν εξαρχής μας φαινόταν μια χαρά; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H ίδια δικαιολογεί την θέση της λέγοντας πως "Στην πραγματικότητα, η πίεση, η συνεχής γελοιοποίηση και η επικριτικότητα σ' ολόκληρη τη ζωή μου για να είμαι τέλεια και να ανταποκριθώ στα πρότυπα των άλλων για το πώς θα έπρεπε να είμαι εμφανισιακά ήταν too much. "Η Khloe είναι η χοντρή της οικογένειας" "Είναι η άσχημη αδερφή" , "Ο Robert Kardashian δεν πρέπει να είναι ο πραγματικός μπαμπάς της γιατί φαίνεται τόσο διαφορετική από τα άλλα παιδιά" "Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να είχε χάσει αυτό το βάρος πρέπει να ήταν από χειρουργική επέμβαση." Πρέπει να συνεχίσω; Καταλαβαίνετε..." έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 154 εβδομάδες
Η «αρετουσάριστη φωτογραφία της Khloe Kardashian που δεν θέλει να δείτε», μας φαίνεται μια χαρά
Και θα πρέπει να της φαίνεται κι αυτής μια χαρά
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 1031 / position2: 1505
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb