ΜΑΛΛΙΑ

Οι αλλαγές της Chiara Ferragni από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα

Τα μαλλιά και το make up της από το 2009 μέχρι και σήμερα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Οι αλλαγές της Chiara Ferragni από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Iταλίδα influencer και επιχειρηματίας που άλλαξε τον κόσμο των social media, Chiara Ferragni, έχει κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά και το make up της από την αρχή της καριέρας της. Με αφορμή τη γέννηση της κόρης της Vittoria και το προσεγμένο στυλ της ακόμα και στο μαιευτήριο, κάναμε μια αναδρομή στα make up και hair looks της.

Στο μακρινό 2009 που ξεκίνησε το blog της, φωτογραφιζόταν με τα κατάξανθα μακριά μαλλιά της ως άλλο “barbie girl”. To make up της, είχε κάτι από goth, με το μαύρο μολύβι να πρωταγωνιστεί, αλλά και το φουξια η ροζ κραγιόν να συμπληρώνουν το look. 

Αργότερα, σιγά σιγά σκούρυνε τα μαλλιά της με μια πιο “honey” απόχρωση του ξανθού, το 2011-12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2013 την είδαμε με πιο ginger απόχρωση στα μαλλιά και μαύρο eyeliner  αντί για μολύβι. 

Το 2014 που μετακόμισε στο Los Angeles, άρχισε να πηγαίνει προς το glossy καστανόξανθο με ένα πιο κοντό ombré look και πιο καφέ αποχρώσεις στο make up.

 

Και τελικά προς το τέλος της χρονιάς το έβαψε τα μαλλιά της καστανά και τα διατήρησε τα επόμενα χρόνια αλλάζοντας συχνά το μήκος τους.

Το 2016 άρχισε σταδιακά να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών  της με ένα καστανόξανθο ombré και πάλι.Το make up της άρχισε να είναι λίγο πιο φυσικό. 

Ενω το 2017 την είδαμε με ξανθό ξανά και σταδιακά περισσότερες ανταύγειες.

Μια χρονιά σημαντική για την Chiara Ferragni, το 2018, που έγινε μητέρα και παντρεύτηκε, το χρώμα που επέλεξε ήταν ξανθό glossy.

Επέστρεψε για τα καλά στην Ιταλία και το 2019 συνέχισε να προτιμά πλέον τα ξανθά μαλλιά.

Από το 2020 μέχρι και σήμερα που έφερε στον κόσμο την κόρη της, βλέπουμε ότι έχει βρει το χρώμα της, ξανθό με shadow roots, αλλά και το μακιγιάζ της με φυσικές ζεστές αποχρώσεις και ιριδίζουσες σκιές.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
19 / position1: 612 / position2: 865
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb