ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτή είναι η πιο ερωτική ημέρα του 2021, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Είναι η καλύτερη μέρα για την αγάπη, σύμφωνα με τα άστρα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτή είναι η πιο ερωτική ημέρα του 2021, σύμφωνα με τους αστρολόγους
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ως γνωστών η Ημέρα των Ερωτευμένων να είναι η 14η Φεβρουαρίου, όμως σύμφωνα με τα άστρα και τα ζώδια, υπάρχει μια μέρα που φέτος που είναι η απόλυτη μέρα για την αγάπη και των έρωτα.

Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για πολλά, καθώς η πανδημία έχει προκαλέσει ένα σωρό προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τις σχέσεις, καθώς οι άνθρωποι έχουν πιεστεί πολύ και τους είναι δύσκολο να γνωρίσουν και να αφήσουν έναν άνθρωπο να μπει στην ζωή τους. Εξίσου όμως δοκιμάστηκαν και οι δεσμευμένοι, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με πολλά.

Για εσένα όμως που μπορεί να αισθάνεσαι μια απαγοήτευση από τα συναισθηματικά σου, ξέρεις ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ, μιας και οι αστρολόγοι προέβλεψαν ότι μια συγκεκριμένη ημέρα του Μαρτίου 2021 θα είναι η κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου και να ερωτροτροπήσεις όπως θέλεις.

Πιο συγκεκριμένα, η 26η Μαρτίου αυτής της χρονιάς, είναι η μέρα όπου συμβαίνει η Σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Κριό, κάνοντας την ερωτική διάθεση και την εκδήλωση των συναισθημάτων να φτάσουν στα άκρα.

Η συγκεκριμένη ημέρα θα επηρεάσει κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους των πρώτων δεκαημέρων και θα φέρει στην επιφάνεια τα ένστικτα που για καιρό κοιμόντουσαν. Οι σχέσεις θα περάσουν μια έντονα ερωτική περίοδο και το πάθος θα φουντώσει ξανά μεταξύ των ανθρώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
3 / position1: 577 / position2: 1089
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb