ENTERTAINMENT

Η Sarah Harding των Girls Aloud δίνει μάχη με τον καρκίνο

«Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο», είπε η Sarah Harding
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Sarah Harding των Girls Aloud δίνει μάχη με τον καρκίνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 39χρονη τραγουδίστρια των Girls Aloud, η Sarah Harding, που αναφέρθηκε για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού , αποκαλύπτοντας πως η ασθένεια εξαπλώθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός της.

«Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι», είπε στα απομνημονεύματά της, στο Hear Me Out, το οποίο αποκαλύπτουν οι The Times.

Ένα άλλο συγκλονιστικό στοιχείο που εκμυστηρεύτηκε, είναι πως οι γιατροί της είπαν ότι τα Χριστούγεννα του 2020 μπορεί να είναι και τα τελευταία της. Η Harding αποκάλυψε πως απέφευγε να πηγαίνει στον γιατρό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πέρυσι, έως ότου η κατάσταση χειροτέρεψε. Ωστόσο ο καρκίνος την χτύπησε και σε άλλα σημεία του οργανισμού της και η κατάσταση έχει χειροτερέψει.

Η Cheryl, τραγουδίστρια και μέλος των Girls Aloud παραδέχεται ότι η Sarah είναι διαρκώς στο μυαλό της. Η Cheryl είπε ότι θέλει να είναι εκεί για τη Sarah αν θέλει να «κλαίει ή να γελάει» όποτε θέλει μαζί της στο Facetime αφού η καραντίνα έκανε δύσκολο το να είναι μαζί από κοντά.

"Ξέρω ότι δεν έχω μεγάλη παρουσία τελευταία το οποίο υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να βελτιώσω λίγο, καθώς ειλικρινά σημαίνει για μένα τον κόσμο όταν έρχομαι και βλέπω όλες τις ευχές σας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη, τις κακές μέρες με βοηθάει πολύ. Λοιπόν, εδώ είναι μια μικρή ενημέρωση από μένα… Η μαμά μου, τα σκυλιά μου και εγώ είχαμε πραγματικά υπέροχα αλλά ήσυχα Χριστούγεννα μαζί, κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα μου, αλλά φαινόταν ένας κατάλληλος τρόπος για να τελειώσω μια τόσο περίεργη χρονιά. Και από τότε, ανάμεσα σε θεραπείες και επισκέψεις στο νοσοκομείο κατάφερα να ολοκληρώσω το βιβλίο μου!" έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση πριν 15 μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 434 / position2: 1154
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb